Pasizási tanácsok Tristől

A múltkori Csajozási tanácsok Négyestől bejegyzésen felbuzdulva a Facebook-os csoportban összeállítottunk egy hasonló listát, amelyben Tristől kaphatunk tippeket, hogyan is lopjuk be magunkat a választottunk szívébe.
Köszönöm mindenkinek, aki beledobta az ötletét a közösbe! :) A gifeket én csináltam, azért se a legprofibbak, első próbálkozás volt! De remélem azért tetszenek.


Figyelem, a bejegyzés heveny röhögőgörcsöt okozhat!




1. lépés: Mikor megpillantod a választottadat, és elérkezik az alkalom a bemutatkozásra, tegyél úgy, mint aki még a saját nevében sem biztos, aztán találj ki egy menő becenevet. Ez biztosan fel fogja kelteni a srác érdeklődését.


2. lépés: Ha bunkó fejet vág, akkor is muszáj mellé ülnöd az ebédlőben. Amennyiben nagyképűen kijelenti, hogy nem szólhatsz hozzá, pofázz vissza. Értékelni fogja.


3. lépés: Játszd el, hogy béna vagy, amint a közeledbe kerül, hátha segíteni fog (ha szerencséd van, akkor talán hozzád is ér).


4. lépés: Ha arra vetemedik, hogy késekkel dobáljon körül, nyugodt szívvel akadj ki, hogy lássa, ennyivel még nem tud nálad bevágódni.


5. lépés: Mássz előtte az óriáskeréken, hogy biztosítsd számára a látványt. A bátorságod mellett ez is le fogja nyűgözni.


6. lépés: Ha a társaid jól helyben hagytak, ne ess pánikba, ha a srác a lakására visz. Még "véletlenül" a kezét is fogd meg, de azért még hagyd neki, hogy a padlón aludjon.


7. lépés: Nyugodt szívvel tartsd meg a pulóverét, és mindenképp legyen rajtad, miközben a barátaiddal beszélgetsz, így mindenki láthatja, hogy nem titkolod a kialakuló kapcsolatotokat.


8. lépés: Zárkózz össze vele egy zsugorodó dobozba, az se baj, ha klausztrofóbiás, hiszen az egymásnak préselődő testek fontosak a kapcsolat kialakulásában.


9. lépés: Amennyiben sejted, hogy tetoválás lapul a pólója alatt, mindenképp kérd meg, hogy mutassa meg neked. Ezzel nem csak közelebb kerülhetsz hozzá, de forró hangulatot is teremthetsz.


NAGYON FONTOS! A szeretlek szót csak a legvégső pillanatban mond ki, ha már az életed múlik rajta. Ne hozz elhamarkodott kijelentéseket!


Ha mindent jól csináltál, biztosan el fog csattanni az a csók!


További tanácsok arra az esetre, ha még inkább be akarsz vágódni:

- Ugorj le elsőként egy rohadt magas épületről...Az adrenalin függőséged biztos imponál majd neki.
- Veresd meg magad másokkal és reméld,hogy eljön megmenteni.
- Képzelegj róla a vizsgádon, amin az életed múlik, hogy a felügyelőid is lássák, ti egymáshoz tartoztok és senki se állhat közétek.
- Provokáld addig ameddig nem hajigál hozzád éles késeket és reménykedj,hogy kicsit megvágja a füled.(Ha már úgyis akarsz fülbevalót.)
- Próbálj beszélgetést kezdeményezni vele, és ne riadj vissza, ha bunkón viselkedik.
- Kutass a félelmeiben és a múltjában,hogy tuti biztosra menj,egy helyről jöttök-e.
- Osztozz a félelmeiben. Élvezni fogja, hogy kioktathat a saját fejében.
- Ha szerettek elszállni, mindenképp mutasd meg neki, ki viseli a gatyát, ha már nem az ágyban megy a csetepaté, semmiképp se hagyd magad.
- Figyeld ki,mikor hol van és találkozattok az edőteremben.Az biztos sikert arat.
- Itasd le, hogy megmondja, mennyire jól nézel ki.
- A bizalom fontos, főleg ha versenyben kell bizonyítanod, ha nyereményre, elismerésre, vagy biztos helyre megy a dolog, légy te az első, aki győzedelmeskedik, és megszerzi a mindenkinek kellő tárgyat. 
- Ne ijedj meg, ha üveges tekintettel, terminátor módra rád támad. Ezzel fejezi ki a szeretetét.
- Mindenképp férkőzz közel hozzá, még akkor is, amikor néhány bevadult barátod vesz körül, hogy megbizonyosodj róla, őt nem érte el a terjedő idiótaság vírusa.
- Kérd meg a barátaidat, hogy játsszák el, le akarnak lökni egy szakadék mélyére. Hadd mentse meg az életedet, az jót tesz egy kapcsolatnak.
- Ha úgy dönt, beavat a félelmeibe, mindenképp az ölében helyezkedj el, mialatt nem vagytok magatoknál. Utána könnyebb lesz a közelében maradni.
- Amikor a vonaton taliztok, és mindenki sokat szívott,fogd magad és lassan,de óvatosan menj hozzá, és fogd meg a kezét.Reméljük ő nem találta meg a rossz társaságot.
- Szegd meg a szabályokat, és tiltás ellenére is ugorj fel dolgokra (de csak azokra amiken o is rajta van) így 1. Segiteni fog 2. Elmosolyodik azon, milyen bátor vagy, és láthatod a szexi mosolyát.
- Ha túl fáradt vagy a saját ágyadhoz, nézz be hozzá, kucorodj az ágyába, és hagyd, hogy a földön aludjon, ezzel is érzékeltetve, hogy nem vagy könnyű préda, de azért szeretnéd magad mellett tudni,ha őt nem is, akkor az illatát ^^ Ha elszakadt a ruhád ne visszakozz, amikor felajánl neked egyet az övéi közül, hisz az pont jó rád, és még tele is van az ő DNS-ével, biztos siker.
- Mikor kettesben vagytok egy folyosón, ok nélkül fogd meg a kezét, majd rohanj el.
- Simogasd meg, hogy érezze odavagy érte, adj neki jeleket, hogy készen álljon megcsókolni téged, ha nagyon szerény típus.
- Ha a barátai bunkók veled és ő nem áll ki érted, mutasd meg milyen fából faragtak téged ha ez sem megy és eldurvul a helyzet, vedd fel a kesztyűt, a második alkalommal biztosan nem marad el a hatás, a pártodra fog állni.



7 megjegyzés:

  1. "Ne ijedj meg, ha üveges tekintettel, terminátor módra rád támad. Ezzel fejezi ki a szeretetét"
    áá :'DDD végem. eddig is visítottam de..fúú :D megfogadom a tanácsokat. már csak találni kéne egy e világi Négyest

    VálaszTörlés
  2. Zseniális vagy Bia!!!!! Fergeteges lett!!!!

    VálaszTörlés
  3. "Ha túl fáradt vagy a saját ágyadhoz, nézz be hozzá, kucorodj az ágyába, és hagyd, hogy a földön aludjon, ezzel is érzékeltetve, hogy nem vagy könnyű préda, de azért szeretnéd magad mellett tudni,ha őt nem is, akkor az illatát ^^ Ha elszakadt a ruhád ne visszakozz, amikor felajánl neked egyet az övéi közül, hisz az pont jó rád, és még tele is van az ő DNS-ével, biztos siker."
    Ez a kedvencem. :DD Nagyon jó lett. :))

    VálaszTörlés
  4. Kiégtem :DDDDD ha olyan pasit lehet összeszedni vele mint Négyes, jobb lesz ha már most nekiállok gyakorolni xD

    VálaszTörlés