Theo interjú a BRAVO-tól

Most egy rövid interjút hoztam nektek Theoval, amit még A hűséges bemutatója előtt készített vele a BRAVO New Yorkban.
Beszél többek között, hogy mennyire mehet ki az utcára anélkül, hogy a hozzánk hasonló fangirlök letámadnák, szót ejt Shailene-ről, és a negyedik filmről is, valamint a közel s távolabb jövőbeni terveiről is.





A sikerszéria folytatódik. Már harmadik alkalommal áll szemben Tris Prior és Négyes a kormány manipulációjával és teszik kockára az életüket A beavatott-sorozat: A hűségesben. A BRAVO találkozott a főszerepet játszó Theo Jamesszel New Yorkban, hogy megkérdezze őt a szerepe hatására az életében és a különleges kapcsolatával a filmbéli partnerével, Shailene-nel...

A filmek igazán sikeresek, és híres vagy az egész világon. Gondoltad volna valaha, hogy ez lesz?
Ha őszintének kell lennem, fogalmam sem volt róla, mi fog történni, mikor A beavatott meghallgatásán voltam két éve. Istennek hála a túlzott figyelem ellenére az egész nem egy totál káosz. Azt hiszem nagy tud lenni a nyomás. De még így tudom normálisan élni az életem.

Még mindig el tudsz menni sétálni anélkül, hogy felismernének az emberek?
Nos, természetesen okosnak kell lennem (nevet), nem megyek metróval a csúcsforgalomban, vagy sétálok el egy suli előtt, mikor kicsengetnek, és az összes diák odakint van. De úgy általában rendben vagyok.

Minden remekül megy Shailene-nel is. Mi olyan különleges benne?
Mindenki szereti őt. Annyira valódi és az emberek képesek azonosulni vele. Nem rejtőzik a hírnév vagy a munkája mögé. Igazán földhöz ragadt és teljesen átlagos. Nagyszerű ember és igazán könnyű beleszeretni.

Mit szeretsz leginkább a nőkben?
Bejönnek a szép lábak, de a legfontosabb dolog számomra a magabiztosság. Szeretem azokat a nőket, akik tudják, hogy mit akarnak, és ki is mondják.

Mikor kezditek forgatni a franchise negyedik filmjét, az Ascendantöt?
Még van pár szabad hónapunk, ami mindig szuper. A nyár vége fele kezdünk újra forgatni. Aztán vége lesz az egésznek.

Van valami terved vakáció gyanánt a következő néhány hónapra?
A tavalyi év kissé zsúfolt volt, szóval szeretnék pár nyugis hónapot. Utazni szeretnék egy keveset, búvárkodni az Indiai Óceánban. És olvasni. Végre újra lesz időm a könyveimre.

Mik a terveid, ha befejeződik A beavatott-sorozat?
31 éves vagyok, így szeretnék olyan szerepet, ami közelebb áll a koromhoz. És egy ilyen nagy franchise négy éve után, szeretnék pár kisebb dologban szerepelni. Majd meglátjuk mit hoz a jövő...

2 megjegyzés: