Rendező nélkül maradt az utolsó film


A beavatott 4. része, az Ascedant épp úgy járt, mint anno A lázadó. A rendező megint úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége, és nem lenne képes megcsinálni a következő, egyszersmind utolsó filmet. Így Neil Burger után Robert Schwentke is távozik a rendezői székből.
A nagy kérdés, hogy ki veszi át a stafétabotot, hogy befejezze a filmsorozatot, na meg persze, hogy mihez fog kezdeni a megmaradó nagyon kevés alapanyaggal... Biztos, hogy érdekes filmet fogunk kapni.
Én személy szerint nem bánom a távozását, nem szeretem, amilyen vonalat vettek a filmek az ő keze alatt, de nem biztos, hogy ez egy jó döntés volt. Majd meglátjuk...

3 megjegyzés:

  1. Kérjük vissza Neil Burgert. Talán most már kipihente magát...

    VálaszTörlés
  2. A "dobos" részt jól kitalálta és merem előre kijelenteni, az előzetesek alapján, hogy a harmadik film is szupi lesz. Viszont nekem mindkét filmben hiányoztak a többiek. Egyáltalán nem mutatja be, hogy Trisnek milyen a barátai között a viszonya.
    De nem igazán aggódok emiatt, tőlem jöhetne egy harmadik is, nem az első sorozat amelynek megváltozott a stáb, viszont az rossz ha egy rendezőnek van egy bizonyos stílusa, mert akkor olyan mintha a két film nem is egymáshoz tartozna.

    VálaszTörlés
  3. Egyet értek. Uriahnak a könyvben rengeteg szerepe van, ezzel szemben a filmben kb 5 perc. Pedig imádom Uriat meg Shaunát, Lynn meg Zeke-et. És nekik még csak szerepük sincs a filmben, kivéve Lynn-nek mert neki van egy egész mondata..

    VálaszTörlés