Így néz ki az Allegiant Collector's Edition

A héten megérkezett a gyűjtői könyvecském. Már régóta szemeztem a gyűjtői kiadásokkal, és mikor megtudtam, hogy most jelenik meg A hűséges is gyűjtőiben, elhatároztam, hogy nekem ez kell.
És nem okozott a kiadás csalódást, mert iszonyúan gyönyörű!


A védőborító fényes, ráadásul nem csak a betűk, de a hullám is tapizós rajta. Alatta ezt a szép piros, egyszerűnek tűnő borítót találjuk, amin ott díszeleg Veronica Roth aláírása (ez mindegyik példányon szerepel).
Belül is nagyon szép, vastag lapok vannak, kaptunk egy könyvjelzőt is bele (a kék kis csík), és olyan 50 oldalnyi extrát. Plusz egy poszter, amit még nem mertem kiszedni belőle.

Ha érdekel titeket, ITT tudjátok megvenni! Elég drága ugyan, de innen nincs postaköltség.

Az extra tartalmakat később lefordítom nektek, a képeket pedig itt a bejegyzésben megtaláljátok! :)










10 megjegyzés:

  1. Hűű, de gyönyörű! *-* Ha nem németet tanulnék, én is biztos megvenném (márha a szüleim megengednék...) Mázlista vagy :3 köszi, hogy áldozol rá időt, hogy majd lefordítod az exrta tartalmakat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piszkosul drága volt, de megérte! A többit is meg akarom venni, de olyan jó érzés, hogy ez megvan, hiszen ez volt az első angol könyv, amit olvastam. Nekem nem tudják mennyi volt, és az ösztöndíjamból fizettem, szóval köszönöm az egyetemnek az ajándékomat xD
      Nincs mit, legalább így mi is olvashatjuk, akik ebben a picike országban lakunk.

      Törlés
  2. Húha Bia! Ez olyan elképesztő! Olyan jó hogy te itt vagy nekünk, és ilyen jó és érdekes dolgokat mutatsz nekünk! Hát igen, én is szívesen megvenném ha én meg nem oroszt tanulnék. Meg németet! De olyan aranyos vagy, hogy lefordítod! Csak csodálni tudom, hogy a sok tanulás mellett, hogy vagy ennyi mindenre képes! Köszi szépen, már jobb lett ez a rémes hétfő előtti nap! Szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz milyen gyönyörű?? *-* Nagyon szívesen lefordítom, de majd csak a ZH-k után. Az egyiket egyszer már lefordítottam, az volt benne A lázadó puhaborítós megjelenésében pár hónapja. Az fent van a Könyvek/Kimaradt részek menüpont alatt.
      Néha én sem tudom, mondjuk sokat még nem tanultam, szóval most már azt is kell, de megoldok mindent :)

      Törlés
  3. Wow, gyönyörű ez a könyv! Köszi, hogy megmutattad! És köszönjük mi is az egyetemnek, hogy meg tudtad venni! :D Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Majd a másik kettőt is megveszem, és azokat is megmutatom majd. Puszi ^^

      Törlés
  4. *.*
    Na majd jövőre. Januárban úgyis elkezdem a diákmunkát, így meg tudom venni magamnak a gyűjtői kiadásokat. :3 De addig is köszönöm, ha fordítasz nekünk. Azt megkérdezhetem, hogy hova jársz iskolába, hogy ösztöndíjad van?? Előre is köszi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kaposvári Egyetem. Elég jól fizetnek, ha jól tanulsz. Én meg úgy gondolom, ennyi tanulás után, ennyit megérdemlek, még ha drága is. De legalább meglesz mindegyik könyv szép kivitelben.
      Nagyon szívesen teszem :) Remélem egyszer neked is meglesznek.

      Törlés
  5. Hűha! Már nagyon várom, hogy milyen extrák vannak a könyvben, hatalmas munkát végzel és nagyon hálásak vagyunk a fordításokért! Puszi: Sicu555

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sok extra nincs benne, két fordítás fog majd hozzá jönni.
      Én is hálás vagyok, amiért olvassátok az oldalt. Puszi ^^

      Törlés