Hírek

Találtam pár rövidebb hírt és érdekességet a napokban, íme:
- Az epicreads.com oldalán lehet szavazni a "The Book Shimmy Awards" nevet viselő versenyen résztvevő könyvekre, írókra, karakterekre, fandomra, stb. Köztük van A beavatott is, na meg persze az Allegiant (A hűséges) is, meg Veronica, Tris, és a mi "kis" fandomunk is! Szóval irány szavazni, amit ITT tehettek meg!


- Akkor Theo Jamesre is lehet szavazni, ha van Twitteretek, ő a Sugarscape 2013 Legdögösebb pasija versenyen "indult". Rá ITT tudtok szavazni!



- Shailene bekerült az IMDB által összeállított "2013 Feltörekvő Csillagjai" Top 10-es listájára, ahol a hetedik (most komolyan, miért nem 6.??) helyen szerepel.

- Igen, ez most nem vicc, tényleg megjelent A beavatott alapján egy paródia, ami a Detergent (magyarul mosószert jelent). Amazonon fent is van, 6,34 dollárért. Bele is lehet olvasni, hát beteg xD Már rögtön így kezdődik: "Azt kívánom, bárcsak csinosabb lennék, és nagyobb melleim lennének." xD Mondom oké... Itt is öt csoport van, persze teljesen más néven. Vérző szívek az Önfeláldozók, az Idegesítőek a Műveltek, a Barátságosakat Anyámasszony katonájának lehetne fordítani, Tapintatlanok az Őszinték, és Szemétládák (fuckyeah Badass) a Bátrak. Akik pedig megbuknak a beavatáson, azok a mosodába kerülnek... Semmi komolyságra nem kell itt készülni xD
Borító is érdekes.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése