A hűséges magyar megjelenés és borító!

A Ciceró honlapján nem régen tette közzé, miszerint A beavatott sorozat harmadik, és egyben befejező kötetet, ami magyarul A hűséges címet kapta, már előkészületben van, és várhatóan áprilisban fog a könyvesboltok polcaira kerülni.
Az információk szerint kb. 450 oldalas lesz, és 2990 Ft-ért juthatunk majd hozzá.
Borítót is kaptunk, meg egy leírást, szóval most már csak várnunk kell, hogy elkészüljön!


Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek.

Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.

Forrás: Ciceró



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése