Egy elképesztő nyaklánc

Ezt a képet ma találtam, és szerelmes lettem ebbe a medálba. Annyira gyönyörű és szépen kidolgozott, ráadásul nem csicsás, olyan igazi Bátor nyaklánc.




4 megjegyzés:

  1. Szia! Hol találtad ezt a képet? A barátnőmmel ilyen nyakláncot szeretnénk venni és ez nagyon tetszik nekünk. Légyszi leírnád? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú nem tudom. Szerintem Etsy.com-on. Oda írd be, hogy Divergent, és nézegesd meg a találatokat. Nem tudom, hogy most van-e ilyen, de ha nincs, hátha találsz valami mást, ami megtetszik. Plusz van ez az oldal: http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=SB_20150109112510&site=glo&shipCountry=hu&SearchText=divergent&page=1
      Innen ha rendelsz, nincs postaköltség. Remélem, tudtam segíteni. :)

      Törlés
    2. Sziasztok valaki rendelt már az AliExprestől vagy az Etsytől cuccokat ?Ha igen mennyi volt a postaköltség?MEGÉRKEZETT-E AZ ÁRU VAGYIS NEM VERTEK-E ÁT???

      Törlés
    3. Szia! Én rendeltem Aliexpressről, ott többnyire ingyen van a posta, és olcsók a cuccok. És eddig minden ide is ért (kivéve amit az egyik barátomnak rendeltem Romániába), de ha nem érkezik meg valami, akkor visszaadják a pénzedet, vagy küldenek másikat.

      Törlés