Shailene beszélt A lázadóról

Shailene Woodley beszélt az Entertainment Weeklynek a következő szerepéről, ahol ismét Trist fogja alakítani A lázadóban, ami A beavatott sorozat második kötete, és nemrég kapott zöld utat. A rövid haját még rövidebbre szeretné vágatni, és szőkére festetné, de nem biztos abban, hogy meg tarthatná-e a tündéri frizuráját (angolul pixie cut) a filmben.



A megbeszéléseken a haj még szóba sem került, és még a forgatókönyvet sem olvasta eddig! A lázadóban, amit Veronica Roth írt, Tris levágja a haját, úgyhogy ez számára egy kellemes egybeesés volt (ugyebár Shai a Csillagainkban a hiba kedvéért vágatta le a haját). Még alig találkozott a film rendezőjével, Robert Schwentke-vel (aki a RED c. filmet is jegyzi), de biztosak vagyunk benne, hogy A beavatott körútja után sokat fognak találkozni. Shailene a A lázadó forgatását május végén kezdi. A lázadóbéli Tris megformálásával kapcsolatban ezt osztotta meg velünk:

" A második kötet Tris számára sokkal sötétebb, mivel meg kell birkóznia a bűntudattal, lelkifurdalással, gyásszal és veszteséggel. Azt hiszem szórakoztató lesz ezt a filmvászonra adaptálni Az első film számomra olyan volt, mintha egy új területre léptem volna be, és rá kellett jönnöm, hogy 'Hogyan tartsam meg, amit szeretek, mint egy színész, az igazat, az emberséget és hogyan adjak természetes érzelmeket egy karakternek, hogy mégis egy erős hősnő legyen?' Szóval az első film kicsit furcsa volt ezért számomra. De hogy jön a második, úgy érzem, már megvannak az eszközeim ahhoz, egy képes legyek egy másik irányból megközelíteni a dolgot. "


Forrás: Page to Premiere



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése