Infók a Four: A Divergent Collectionről

Veronica megosztott egy kis infót velünk a hamarosan megjelenő Négyes novellagyűjteményről a tumblr oldalán. Íme:



És a Four: A Divergent Collection BEFEJEZVE BEFEJEZVE BEFEJEZVE, Itt vagyok, hogy elmondjam nektek, mi is lesz benne a könyvben, mivel már csak kicsivel több mint 60 nap van a megjelenésig!

Először is, négy történetre számíthattok, ezek: The Tranfer (A Csoportváltó), The Initiate (A felavatott), The Son (A Fiú) és The Traitor (Az Áruló). És itt vannak a hivatalos tartalmak:

Két évvel azelőtt, hogy Beatrice Prior meghozta volna a döntését, az Önfeláldozók vezetőjének tizenhat éves fia is meghozza a sajátját. Tobias a Bátrakat választja, ezzel újrakezdhet mindent. Itt nem kell, hogy azon a néven szólítsák, amit a szüleitől kapott. Itt nem fogja hagyni, hogy a félelemtől rettegő gyerekké váljon.

A frissen átkeresztelt Négyes, a beavatás közben rájön, hogy sikeres lehet a Bátrak között. A beavatás azonban csak a kezdet: Négyesnek meg kell találnia a helyét a Bátrak hierarchiájában. Az ő döntései hatással lehetnek a jövő beavatottjaira, úgy mint a felfedezetlen titkok, amelyek a saját jövőjét is veszélyeztetik - és az egész csoportrendszer jövőjét.

Két évvel később Négyes az előtt áll, hogy megtegyen egy fontos lépés, de az út még nincs tisztázva, Az első új felavatott, aki a hálóba ugrik talán mindent meg fog változtatni. Vele az ő útja tisztább lehet egy jobb világ felé. Vele talán meg van az esély, hogy újra Tobias legyen.

Van néhány dolog, amire talán nem számítotok. Három "törölt" jelenet lesz a The Traitorban. Olyan jelenetek, amiket piszkozatra írtam, de ki kellett vágjam a végleges történetből a hosszúsága miatt (vagy mert nem illettek bele az idővonalba). A címek emlékezetes idézetek, amelyek ugyanezekkel a szavakkal fognak végződni. Ezek a történet "első néhány pillanatai" is. Tudjátok, mint például:

- Az első ugró: Tris!   -   Az első alkalom, hogy megpillantotta őt.
- Óvatosan, Tris.        -   És az első alkalom, amikor Tris kihívta őt.
- Jól nézel ki, Tris.     -   És az első alkalom, mikor elengedte magát.

Nos, most már tudjátok, mindent, ami benne lesz ebben rövid történetek gyűjteményében, ami keménykötésben  2014. július 8-án jelenik meg Amerikában. Izgatottan várom, hogy olvashassátok!

Egyéb infó:
- A történetek külön is elérhetőek lesznek ebook formában júliusban.
- Abban nem vagyok biztos, a könyv melyik országban mikor fog megjelenni. Az infókat majd a "külföldi kiadások" oldalra fogom kitenni, ha elérhetőek lesznek.

Forrás: tumblr




2 megjegyzés:

  1. Szia esetleg megvan neked pdf-be vagy mas formatumban?:) mindenhol keresem de sehol nem talalom:/ megkoszonnem ha elkuldened persze ha megvan:) elore is kosziii:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem örülök neki, hogy ilyeneket kértek. Tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy megvegye, de azért nem reklámozzuk az ebookot. Amúgy is jobban jársz, ha vársz a javított kiadásig.

      Törlés