Casting: Újabb cast hírek!

UPDATE! Jonny Weston egy Edgar nevű, eddig ismeretlen karaktert fog alakítani. (Ezért került felülre a hír...)

Ismét kaptunk híreket az új színészekről, bár még mindig van olyan karakter, akinek a megformálójáról még semmi infónk (ilyen Cara, Evelyn, meg még Uriahról sincs biztos információnk).
De nézzük, kivel is bővül a stáb:

- Suki Waterhouse fogja alakítani Marlene-t!


Ez remek hír, hiszen Marlene-nek fontos szerepe van A lázadóban, valamint Tris barátja is. Nagyon kíváncsi leszek, hogy lép majd be a képbe, ha már az első filmből ugyebár kimaradt.
Egyébként a 22 éves színésznőről annyit lehet tudni, hogy brit modell is egyben, és 2010 óta színészkedik, de eddig csak kisebb szerepeket kapott.

- A másik új tag Jonny Weston, akinek a szerepéről eddig nincsenek információk egy Edgar nevű, eddig ismeretlen karaktert fog alakítani. A 25 éves színész 2011 óta van a szakmában, azóta több kisebb szerepe is volt. A lázadó mellett a Taken 3-ban is szerepelni fog.



- Ez egy korábbi hír, csak mivel nem tudtuk meg a pontos karaktert, így nem akartam lehozni, de ha már Jonny is bekerült a kalapba, akkor nem hagyom ki Stephanie Leigh Schlund-ot sem, akinek a szerepéről csak annyit lehet tudni, hogy egy Barátságos szereplőt fog a vászonra vinni. Stephanie egyébként Az éhezők viadalában szerepelt, onnan lehet ismerős.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése