Oldalhírek

Végre sikerült befejeznem az összes frissítést, amit terveztem az oldalon. Elég sok minden történt, listába szedem, mi minden furcsaságot tapasztalhattok, ami eddig nem volt, bár már lehet pár dologgal találkoztatok:

- A könyvek menüpont kibővült a Négyes novelláskötettel és a két filmes könyvvel is, valamint mindegyik könyv kapott linkeket, ahonnan meg lehet őket vásárolni.
- A filmek menüpont is megújult, mind a négy film kapott plakátot. A lázadó és a két Hűséges filmhez csináltam saját plakátot, ameddig nem lesz hivatalosan nekik. A lázadó kapott külön oldalt is, ahol összegyűjtöttem az eddigi infókat róla.
- A színészek menüpont is átalakult, bár az adatlapokkal nem nagyon haladok. Viszont ez az új köntös jobban átláthatóbb és szebb is. Az új színészek is szerepelnek már közöttük.
- Ami új, az a Galéria. Itt egybevontam a Képgalériát és a Videótárat, ezen menüpont alatt kaptak külön egy-egy saját készítésű képet (ami remélem tetszeni fog nektek), amin keresztül elérhetitek őket. A képgalériába fel is kerültek az új képek.
- A Filmzenék is módosult egy picit. Mivel a Score album számait folyton törölték Youtube-ról, ezért egy olyan videót tettem be, amelyen az egész album egyben meghallgatható.
- A Fanfiction menü is naprakész, szinte. Az utolsó két fejezetet kell majd még feltennem, de még Merengőre is fel kell előbb kerülniük.
- Ami teljesen új menü, az a Játékok. Itt ezentúl igazi fanolós dolgokat fogtok találni: kvízeket, teszteket, és mindenki örömére új kirakókat!

Akinek esetleg nem jelenik meg a menü, akkor előfordulhat, hogy reklámblokkoló programot használ a böngészőjében, és azt is valami oknál fogva letiltja. Ebben az esetben adjátok hozzá kivételnek az oldalt, és máris látni fogjátok.

Egyéb infó, hogy A jövő kezdete 13. fejezete csak a hétvége felé várható. Addig írjátok meg, az előző hogy tetszett, mivel még senki nem nyilatkozott.

És jó szórakozást az új dolgokhoz!


Pluszban annyi még, hogy holnaptól a Napi idézetbe már A hűségesből is fognak idézetek kikerülni. De nyugi, semmi igazán spoilerest nem fogtok találni. Viszont aki szeretné elkerülni ezeket, először azt nézze meg, az idézet melyik könyvből való.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése