Interjú Shailene-nel és Theoval A lázadóról

A BuzzFeed készített Shailene-nel és Theoval egy interjút, amiben sok mindent elárulnak a készülő filmről. Ha kíváncsiak vagytok, milyen is lesz A lázadó, akkor olvassátok el a cikket :)
Miközben Tris vállig érőre vágja a haját a könyvben, a filmkészítők úgy határoztak, hogy megtartják Woodley tündéri frizuráját, ami a Csillagainkban a hiba (a daganatos betegségről szóló dráma, amit Shailene A beavatott és A lázadó között forgatott) után maradt neki. "Szerintem nagyon menő, hogy így lesz egy fiatal hősnő rövid hajjal, sokkal modernebb" - lelkendezett Woodley.
Theo James, aki Négyest alakítja A beavatott fanchise-ban, úgy tekint erre a stílusra, mint egy emlékeztetőre, hogy a karakterének barátnője megváltozott azóta, hogy a Bátrak csoportját választotta A beavatottban. "Mikor ránézek Shai-re a képernyőn, láthatjátok a karakterfejlődést vizuális módon" - mondta a BuzzFeednek. "Van egy érettség és különbség aközött a karakter között, aki itt van, és aki az első filmben volt."
Folytatás a Tovább után!

És nem csak Tris haja az egyetlen, ami megváltozik A lázadóban. "Ezt a filmet készíteni teljesen más érzés volt, mint az elsőt, ami nagyon kiszámítható volt" - nyilatkozza Woodley. "A párbeszédeknek volt egy bizonyos ritmusuk, és nem igazán volt lehetőség egy kis változtatásra sem. Ebben a a filmben hozzáadunk több kisebb ütemet a jelenetekhez, amik papíron nem feltétlenül szerepelnek. És olyan emberekkel dolgozni, mint Octavia (Spencer, aki Johannát, a Barátságosak vezetőjét játssza) és Naomi (Watts, aki Evelynt alakítja), akik annyira jók ebben, és olyan természetesen játszanak, hogy ez a művészi tapasztalat nagyon szép."
"Tiszteletben kell tartanod az első film anyagát, mivel van egy rajongói táborod, de mikor előrukkolsz a másodikkal, ha jól csináltál mindent az elsővel, akkor most megvan a lehetőséged arra, hogy az ötleteid túlmutassanak a skatulya keretein" - teszi hozzá James. "És azt gondolom, ameddig jól hozod a karakter fejlődését - ami lényegében Négyes és Tris, a filmek horgonyai - ha ez a dolog a helyén van, akkor is, ha kissé elveszíted a különböző cselekményszálak fonalát, az se fog számítani."
"Például a könyvben Tris és Négyes elég sokat veszekednek különböző okokból " - folytatja James. "Szóval leültünk Roberttel, hogy kitaláljuk a nehézséget, hogy mi áll a probléma mögött, és rájöttünk, hogy az egyik gond a bizalom volt, és az, hogy képtelenek megosztani a gondolataikat egymással ebben az őrült, elcseszett világban. Ezeket a részeket játszva bevontunk minden elemet az egyes jelenetekbe, hogy lássuk, hogy változik és sérül a kapcsolatuk. Fizikailag lehetetlen, hogy minden aprósághoz hűek legyünk, és Veronica is ezt mondaná."


De mindkét színész megígérte, hogy A lázadóban menne lesz mindaz, amit a rajongók imádtak az első filmben, csak a következő szintre emelik ezeket. "A csoportnélkülieké egy hihetetlen világ" - mondta James. "Lesz egy hatalmas vonatos rész, ami egy nagy harc lesz Trisszel és Négyessel és még úgy negyven emberrel. Aztán ott van néhány lenyűgöző dolog, mikor Tris arra kényszerült, hogy végigmenjen a félelemszimuláción Jeanine-nel (akit Kate Winslet alakít). Nagyon különlegesnek néz ki."

"Most, hogy megmutattuk az első részt a világnak, nekiláthatsz egy olyan filmnek, ami tele van szívvel és akcióval. Sokkal nagyobb és annyi érték van benne, mint a bizalom, az árulás és a szerelem két ember között, hogy még nem láttál ilyen jellegű filmet ezelőtt."

Forrás: BuzzFeed.com



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése