Teen Choice Awards eredmények

Tegnap este kerültek kiosztásra a Teen Choice Awards díjai, amire ti is szavazhattatok minden nap, több mint egy hónapon át. Én szavaztam minden nap!
Minket több kategória is érdekelt, valamint a Csillagainkban a hiba kapcsán is érdemes volt figyelni, na meg persze szavazni, hiszen Shai és Ansel e filmjükkel is jelölve voltak.

Kedvenceink elég sikeres estét zártak, hiszen nagyon sok díjjal a zsebükkel térhettek haza. Nézzük, mik is voltak ezek:

Akciófilm kategória:


Bizony, A beavatott lett az év akciófilmje a rajongók szavazatai alapján! Az ellenfelek között volt A holnap határa, Godzilla, a Demóna és A Végzet ereklyéi: Csontváros.

A tovább után találjátok a többi bezsebelt díjat, valamint képeket és videókat is!





Akciófilm színész kategória:


Szerintem nem túl meglepő, hogy Theo lett a kedvenc akcióhős ebben az évben, hiszen ki ne lenne oda Négyesért? Olyan neveket utasított maga mögé, mint Mark Wahlberg, Tom Cruise, Kellan Lutz és Jamie Campbell Bower.
Kár, hogy Theo nem jelent meg a díjátadón, pedig biztosan levágott volna pár poént a szörfdeszkával a kezében, mint ahogy azt szokta. De a rajongók azért kreatívkodtak, nézzétek meg a KÉPET!

Akciófilm színésznő kategória:


Az se meglepő, hogy Shailene, mint Tris kapta ebben a kategóriában a szörfdeszkát! Ellenfelei voltak Emily Blunt, Lily Collins, Elle Fanning és Angelina Jolie.

Volt két kategória, amiben nem volt fölényes a győzelmünk, hiszen Kate Winslet ezúttal nem kapta meg a Filmes főgonosz díját, de azért mi még nagyon szeretjük Jeanine-ként! Nem is kívánhatnánk nála jobb gonoszt!

A másik kategóriában viszont nyertünk, de mivel két színészünk is indult a Feltörekvő filmes színész kategóriában, és végül Ansel lett a befutó, ami nem csoda, hiszen a Csillagainkban a hiba főszerepe miatt nagyon sokan szeretik őt. Azért Theonak sem kell szégyenkeznie, hiszen így is rengetegen vagyunk oda érte!

A Csillagainkban a hiba is fölényes győzelmet aratott. Amelyik kategóriában jelölve volt, mindben díjat kapott, úgymint: Drámai film, Drámai film színész (Ansel), Drámai színésznő (Shailene), Filmes kémia (Shailene, Ansle és Nat Wolff) és a Filmes csók (Shailene és Ansel). Valamint Nat is kapott még egy díjat a szerepéért.

Kijelenthetjük, hogy Shailene az este legnagyobb nyertese lett, hiszen szólóban négy díjat kapott, míg a filmjei is további 1-1 díjat, így aztán az ő nevét összesen 6 kategória nyertesével is össze lehet kapcsolni.


A díjátadóról a képeket ITT találjátok a saját kis albumában!



Valamint itt van pár videó, ahogy Ansel és Shai átveszik a díjaikat. Fontosnak érzem lefordítani, mit is mond Shai A beavatottról, vagyis inkább Trisről. Nekem nagyon tetszik, hogy így gondol a karakterére.


"Igazán nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy elfogadhatom ezt a díjat a nők nevében, és nem csupán az összes nő, de egy nagyon, nagyon erős nő nevében, akit Tris Priornek hívnak, aki nem született szuperhősnek, nem született emberfeletti erővel. A film fejlődése folytán láthatjátok őt felnőni, láthatjátok, hogy találja meg a magabiztosságát, ami előhozza a bátorságát.
És az én véleményem szerint lehettek bátrak, és leugorhattok háztetőkről - de ne ugorjatok le háztetőkről - vagy lehettek bátrak, és leugorhattok vonatokról, de az igazi bátorság és merészség, hogy felkelünk minden egyes nap, és önmagunk vagyunk. És ez olyas valami, amit Tris tesz. És ez olyasmi, ami mindnyájunkban megvan, az a lehetőség és választás, hogy minden egyes reggel megtegyük ezt. Szóval te legyél önmagad, én leszek én, ő pedig ő, én pedig remélhetőleg leszek annyira bátor, hogy ezt valóban bevigyem a vízbe a Shark Week-en."




Itt Ansel, Shai és Nat a Csillagainkban a hibáról beszélnek főleg, ezt nem fordítom le, nézzétek!






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése