White Bird in a Blizzard felirat!

Kérdezhetnétek, mit csináltam az elmúlt két napban. Fordítottam, nem is keveset!
Ugyebár tegnaptól lehet letölteni Shailene új filmjét a White Bird in a Blizzard-ot, és lássátok, mennyire szeretlek titeket, lefordítottam nektek a film feliratát, és be is időzítettem, így akár már ma este meg tudjátok nézni a filmet magyar felirattal!

CSERÉLTEM A FELIRATOT EGY JAVÍTOTT VERZIÓRA!



A felirat mellett linkeltem két torrentet is, kinek melyik szimpatikus. Azonban mindenkit bátorítok arra, hogy ha megteheti, vásárolja meg iTunes-on a filmet!

A felirat szabadon felhasználható, annyit kérek, hogy a végén se nevemet, se az oldal címét ne szedjétek le! Köszönöm. Esetleg maradt benne hiba, azért elnézést, legelső feliratom. Mindegyik videóhoz passzol, amelyik nevében szerepel a RARBG kifejezés.

A filmről annyit, hogy drámáról van szó, nem fogtok rajta nevetni. Sok benne a káromkodás és a szexuális tartalmú jelenet, így leginkább 18 év felettieknek javasolnám, bár tudom, hogy a fiatalabbak láttak már durvábbat is, én csak mondom.

5 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. szia :)
    mivel Németországban élek, így nekem a torrent kilöve (használata akár 100 €-ba is kerülhet), így el tudnád küldeni a hodovannikolett@gmail.com címre?
    köszi :)
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bocsi, de ezzel az internet sebességgel egy év lenne mire átér, pluszban filmet nem küldenék, nem épp legális, én meg nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni se a BSA-val, sem egyéb szervezettel. Esetleg próbáld meg online megnézni valahol, vagy olyan oldalt keresni, ahol darabokban le lehet tölteni. Sajnos többet nem tudok segíteni :(

      Törlés