Interjú Shailene-nel, Theo-val és Octaviával

Találtam nektek egy interjút, amiben nem csak Shailene és Theo beszél A lázadóról, de Octavia Spencer, azaz Johanna is megszólal.


Theo James és Shailene Woodley sikert értek el a tavalyi év könyvadaptációjában, Veronica Roth YA könyvéből készült A beavatottban. A sztárok izgatottan várják, hogy a folytatás, A lázadó Márcisu 20-án a mozikba kerüljön. Az első film sok időt fektetett arra, hogy felvázolja Roth által megalkotott világot. Most viszont Tris és Négyes menekülnek, és közben szövetségeseket keresnek Jeanine Matthews és a Műveltek ellen.

Shailene Woodley, aki a főhősnőt, Tris Priort alakítja, örült neki, hogy ismét Theo-val dolgozhatott. "Szerencsésnek érzem, hogy Theo és én együtt dolgozhatunk. Ő egy igazi klasszis. Mindkettőnknek hasonló a ritmusunk és hasonlóan közelítjük meg a munkát. A forgatás alatt egy család leszünk, majd szét kell válnotok. De egy franchise-ban visszatérhetsz és újra élvezheted a társaság kényelmeit.

Theo Jamest, aki Tobiast azaz Négyest alakítja, lenyűgözte a tehetséges kolléganője. "Nagyszerű ismét Shai-el lenni. mert szórakoztató vele dolgozni, és nagyszerű színésznő is. Szuper, hogy együtt különböző dolgokat fedezünk fel a karakterekkel kapcsolatosan, és különböző helyzeteket, amiket meg akarunk jeleníteni a nem hétköznapi kapcsolatukban. Ők két sérült ember, akik megpróbálják keresztülverekedni magukat egy háborún, ami egyre nagyobb és csábítóbb lesz."

Theo arról is beszélt, hogy a karaktere mennyit fejlődött a sorozat második részére. "Sokkal nyitottabb tud lenni, és szerelmes Trisbe" magyarázza az angol színész. "Az anyja is, akit évekig halottnak hitt, megjelenik a történetben. Ő ráakarja venni, hogy csatlakozzon hozzá, mint az ellenállás egyik vezetője. Ez a film az ő küldetését mutatja be, hogy megóvja Trist és az egész társadalmat, miközben a saját démonaival is meg kell küzdenie.

A sorozathoz néhány igazán tehetséges filmcsillag is csatlakozott, köztük az Oscar-díjas Octavia Spencer.

"Octavia Spencer elképesztő és találékony volt" mondja Theo. "És kihozta Johanna karakteréből azt az erőt, ami őt természetesen jellemzi. ó"

Úgy tűnik, a kellemes érzések kölcsönösnek bizonyulnak.

"Theo sokkal másabb személyiség, mint Négyes" magyarázza Octavia. "Társaságkedvelő, vicces valamint gyorsan reagál. Ezzel szemben Négyes nagyon óvatos és megfontolt, ami viszont jól szolgálja, mikor halálosnak kell lennie. De mikor belelátunk a lelkébe, ahogy Négyes Trisszel van, láthatjuk egy kis részét annak, ki is igazából Theo."


A folytatásnak már új rendezője van, mivel Neil Burger kiszállt a projectből, állítólag a a franchise kihívást jelentő menetrendje miatt. Robert Schwentke vette át a fiatal stáb irányítását, és Theo meg is magyarázza, miért jó ez a változtatás.

"Akármennyire is szerettünk Neil Burgerrel dolgozni, jó dolog, hogy új nézőponttal rendelkezünk, ami más ízt ad a történethez. Robert meglehetősen érzelmes, ami nagyszerű, mivel végigvezeti a fő karakter  A szórakozás és a kalandfilmek máza mellett fontosak a karakterek, mivel ők azok, akik eljutna a helyszínekre. Robert ezt remekül jelenítette meg a főszereplő jellemét az akciójdús filmen belül, és nem csak Shai vagy az én karakteremmel, de Miles és Ansel karakterével is sikerrel járt."

Forrás: fyeahtheojames


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése