Hazai reklámok

Meglepődtem, mikor kisvárosomban ezzel a csodálatos plakáttal (vagy display, nem tudom minek hívják) találtam szemben magam,  méghozzá a Cinema Citynél. A kép nem a legjobb minőség sajnos, de legalább sikerült megörökítenem.


Ha ti is láttok bármilyen A lázadóhoz kapcsolódó reklámot, fényképezzétek le, és küldjétek el nekem e-mailben, vagy a Facebook oldalra, és akkor összegyűjtöm őket egy mappába!


6 megjegyzés:

  1. Az első rész megnézése és a könyvek elolvasása után, de a bemutatókat láttán van némi fenntartásom...remélem nem fogja agyoncsapni a történetet az agyondigitalizált bevágások (nekem az első részben kimondottan tetszett az, hogy tényleg poszt apokaliptikus és hihető módon lett leforgatva, nem vágta agyon a történetet a digitális effektek hada)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is tartok tőle, de igyekszem majd elkülöníteni a könyvtől. De szinte biztos, hogy tetszeni fog. Igen, az első filmben pont az volt a jó, hogy nem volt halomra tömve CGI-vel.

      Törlés
  2. Nekem ugyanez az aggodalmam 😒

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó, hogy te is írtál :)

      Szerintem a Mátrix trilógiában még elment a sok CGI, mert annak az alapja pont egy virtuális számítógép által kreált világ volt, abban hihető volt és talán mondhatom azt hogy kellett is neki, de mégsem vitték túlzásba (na jó a 3. részénél már azért elég sok volt)

      Viszont fojtsatok bele egy kanál vízbe, de nekem az Avatar film pont ezért nézhetetlen volt, és nagyon tartok attól, hogy a könyv további két kötetének "ízét" elveszi majd az új rendező elképzelései ...

      Törlés
  3. Na úgy látom ma is tanultam valamit (CGI) :)
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :D én is csak azóta vágom az ilyen szakszavakat, mióta belecsöppentem a fandomba

      Törlés