3 nap A lázadóig...


Most, hogy már le lehet foglalni a jegyeket a filmre, még nehezebb a várakozás. Ezért ma egy kis gondolkodós játékkal jövök.

JÁTÉK:
Ti is nagyon várjátok már A lázadót? Melyik az a jelenet, amire a leginkább kíváncsiak vagytok, és melyik az, amit semmi esetre sem szeretnétek, ha kimaradna a filmből?

Nekem a könyvben a Műveltes rész a kedvencem, így kíváncsi leszek, hogy a szimulációkon túl mi fog történni a filmben a kékeknél. Valamint az igazságszérum rész. Amit nem hagynék ki, azt tudom hogy kihagyták... De azt a rész úgy megnézném, mikor Tris kiborul, és kihajítja a széket az Őszinték központjának ablakán.

És a tegnapi játék megoldásai. Amúgy a képeket ha megnyitottátok új ablakban, a fájlnévben ott van a film címe. Lusta voltam átírni.
- Ashley Judd: Delfines kaland
- Ansel Elgort: Men, Women & Children
- Emjay Anthony: A séf
- Kate Winslet: Nyárutó
- Naomi Watts: A kör
- Miles Teller: Whiplash
- Ray Stevenson: Rémségek Cirkusza
- Shailene Woodley: Utódok
- Suki Waterhouse: Love, Rosie
- Theo James: Golden Boy (Mintazsaru)

6 megjegyzés:

  1. A kedvenc részem mikor vissza térnek a bátrakhoz és pantball puskával leszedik a kamerákat és nem akarom hogy kimaradjon amikor Tris és Négyes vissza fér az önfeláldozókhoz és abból is a kádas a kedvenc részem ^.^

    VálaszTörlés
  2. Én a végére vagyok nagyon kíváncsi meg arra a részre amikor Trist túladagolják békeszérummal :'D Tényleg az benne lesz? Olyan jó lenne ha benne lenne! :3 Meg a kádas részre. Ja meg vmelyik tvspotban vagy előzetesben volt egy olyan rész h:
    Tris: Are you real?
    Tobias: I am real. (Vagy vmi ilyesmi de a lényeg ez volt)
    Na erre a részre már nagyon kíváncsi vagyok! :)
    Hogy érted azt h az igazságszérumos rész kimarad?! :00 Az egész úgy ahogy van??? Pedig vmelyik előzetesben volt olyan rész ahol Négyest beoltották vmivel és a háttérben az önfeláldozók jelképe volt én azt hittem h az az a rész lesz... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most látom h az előző visszaszámlálós részhez pont azt a képet raktad be :)

      Törlés
    2. Én is a békeszérumos részt várom (remélem benne lesz). Meg a Bátrak beszólásait, azokon mindig sokat nevettem. PANSY CAKE!

      Törlés
    3. A memóriaszérumos rész benne lesz, a békeszérumos viszont nem, amit nagyon sajnálok mert az olyan jó. És igen, kérjük azt a muskátlispitét!

      Törlés
  3. Eltudná valaki mondani nekem, hogy hogyan kell jegyet foglalni. mert szeretnék csak nem tudom hogyan kell.

    VálaszTörlés