Kiemelt: A lázadó már a mozikban!


A várakozásnak vége! Mától már megtalálhatjátok A lázadót a mozikban! Úgyhogy ne fogjon vissza benneteket senki, rohamozzátok meg a mozikat!

Itt bátran megoszthatjátok a véleményeteket, élményeiteket a filmmel kapcsolatosan, De ne felejtsétek el használni a SPOILER jelzést indokolt estben. Azért ne rontsuk el senki élményét sem. Egy hétig ez lesz kint az oldal tetején.

Az én véleményemet később olvashatjátok, mert délután már megnézem.


24 megjegyzés:

  1. 2D-ben vagy 3 D-ben nézed meg? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én 2D-ben láttam. És wow! Nekem nagyon tetszett, bár azért tudnék mibe belekötni. Leginkább a szinkronba. Szóval aki teheti, az inkább angolul nézze meg, bár tudom hogy ez nem sok helyen lehetséges.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. 119... de abban szerintem benne volt a stáblista is, mert 5 után pár perccel kint is voltunk a moziból. Szóval rövid volt, sajnos.

      Törlés
  3. :( Köszi,de ettől függetlenül várom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó, úgyhogy várhatod is!

      Törlés
    2. Hello!
      ERŐSEN SPOILER LESZ ;)
      Kezdjük a filmmel és annak is az elején. Tetszett a kezdés rögtön belevágtak, mutatták az épp uralkodó helyzetet. Tris nem bárt túl sokat a hajvágással ezen hamar túlvoltunk. Peter hozta a formáját haláli a csávó Miles jól adja a karaktert. A békeszérumos részt hiányoltam oldotta volna az egészet a szintén kihagyott paintballozással együtt(remélem valamelyik látható lesz a kihagyott jelenetek között). Marcust hiányoltam szinte csak érintőlegesen volt jelen. Eric hozta a formáját és "báját", Evelyn a könyvben nem tetszett itt szimpatikusabb volt. Az igazságszrumos rész tetszett, de szívesen láttam volna több Lynnt, Uriaht és Marlene+Christinából is jöhetett volna több.
      A Doboz:eleinte pipa voltam hogy mért variálják át az egészet,de tetszett pedig nem gondoltam volna. Ha nincsenek a szimulációk a 3D teljes értelmét veszti. A végében több dolog is tetszett főleg ahogy Peter tök nyugodtan nézi a képernyőkön ahogy a rendszer teljesen összeomlik. Na és Evelyn.. Aki nem olvasta a könyvet az is kivehette a lényeget abból amit Jeaninek:megnézzük mi van a kerítésen túl de te azt már nem éled meg. Ja és Caleb itt nagyon mérges vagyok rá az az arc amikor azt hiszi hogy Tris... csak a könnyek látszanak de semmi más emberi reakció ilyen helyzetben...
      A sztori tetszett Jöjjön pr negatívum:
      Több Négyes és Tris.Nekem kevés volt több ilyen pillanat is lehetett volna.
      Hiányoltam hogy csak a Holes In Tbe Skyt hallhattuk de azt is csak a végén. És örültem volna valami jó kis Ellie Goulding számnak mint pl: A Dead In The Water.
      Pár szereplőböl többet láttam volna és hiányzott pár jelenet is.
      De több rossz nincs is. Még kiemelném Jeaninet Kate nagyon jól adta a karaktert egész végig,tetszett a kegyetlensége és az elszántsága hogy megtartsa a rendszert és megtudja az üzenetet.
      Ennyi volna,pontozni nem igazán tudnám ahhoz még kell agyalni pár napot de talán 8/10. Jó film volt Bátran ajánlom ;)

      Törlés
    3. Köszi a véleményedet! Lassan én is összeszedem magamban a gondolatokat egy normális véleményhez, bár lehet előbb megnézem a filmet még egyszer. Bár a pontot már most tudom: 9/10

      Törlés
  4. Sziasztok:) Tudom nem pont ide tartozik de nincs meg esetleg valakinek nègyes cimu konyve magyarul pdf-be vagy masba ? Fontos lenne :) Elore is koszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez engem is érdekelne mert csak egy részt olvastam belőle.

      Törlés
    2. Tènyleg fontos lenne.Ha valakinek meg van a konyv lècci küldje el.:)

      Törlés
    3. Kérlek, ne kérjetek ilyeneket az oldalon!

      Törlés
    4. Mièrt ne? El szeretnèm olvasnni pdf-be de nem találom sehol.Nem tudom mièrt nem tudjátok elküldeni pedig nektek megvan..akkor mègis mit lehet itt csinalni?

      Törlés
    5. 1: Nincs meg, 2: A pdf még mindig szerzői jogokat sért, ami ugyebár nem legális. Az oldal ilyenekkel nem foglalkozik. Annyira el szeretnéd olvasni, kérd Húsvétra, kérd kölcsön, menj el könyvtárba, esetleg próbáld meg használtan beszerezni, vagy olvasd el angolul.

      Törlés
  5. Szia!Nagyon jó volt A Lázadó, nagyon élveztem :),hmm elsem lehet mondani, nagyon de nagyon szuper volt, IMÁDOM <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok.
    Tegnap este néztem meg a moziban a Lázadót.
    Nagyon jó film volt, megérte rá várni. Nekem a vége tetszett nagyon mikor volt a Holes in the Sky.
    <3

    VálaszTörlés
  7. Jo annyira a látvány h 3D ben nézzem? Mindenképp felirattal szeretnem de meg várok kicsit..

    VálaszTörlés
  8. Hát nekem tetszett a látvány pedig láttam már sok 3D-s filmet DE a látvány főleg annál a doboz szimulációknál volt tehát nem az egész baromi látványos ettől Függetlenül szerintem legalábbis nekem megérte a 3D :) remélem segítettem ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. koszi! Az van h tokre imádtam a könyvet es nagyon parazok a filmtol h nem hozza nekem azt amit várok...

      Törlés
    2. Vonatkoztass el a könyvtől, és akkor biztosan tetszeni fog. :)

      Törlés
    3. Aaaaa tenyleg! Most furan hangzik de ez jo ötlet!
      Köszi nektek :)

      Törlés
  9. nekem nem tetszett, túl sokat változtattak 5/10

    VálaszTörlés
  10. szerintem a könyvet figyelembe véve is nagyon jó volt :) szinte jobban tetszett, mint az első film. a megközelítésen változtattak, de a lényegen nem, és sok jelenet meg szövegrész is volt a könyvből a filmben, szóval jó munkát végeztek :D azt hiszem, a Fourtris jeleneteken kívül Tris igazság-szérumos része volt a kedvencem. az valami brilliáns alakítás volt csak úgy önmagában. már kétszer megnéztem és mindig sírtam rajta. ami kicsit zavart, hogy Marcus szinte bent se volt a filmben, és szerintem Tobias kapcsolatát az anyjával is jobban bemutathatták volna, persze értem, hogy nem volt mindenre elég idejük, mivel sok minden történik a könyvben. gondolom, mivel a harmadik könyvben nincs olyan sok akció, ebből kimaradt dolgokat is jobban belevisznek a következő film(ek)be.
    ja, és egy jelenetet hiányoltam nagyon, a béke szérumosat, az a kedvencem :'(( de nem nagyon illett volna a film hangulatához.
    legalább még egyszer megnézem, mivel jövő héten feliratosan is leadják nálunk egyszer, amitől még sokkal jobb lesz, mert a szinkronnal sosem tudtam teljesen megbarátkozni :D
    8.5/10 :)

    VálaszTörlés
  11. spoiler:
    Nagyon vártam a filmet, de nekem nem tetszett. 2 D-ben láttam....Apró pici dolgok és nagy részek hiányoztak belőle pl.: amikor Tris szimulációba volt Jenniennél és azt álmodta hogy Négyes éppen kimenti, majd amikor felmennek a dombon Négyes rángatja a karjánál fogva és akkor felkiált "Jennine nem jött be" vagy valami hasonló... és a többi :( inkább csináltak volna 6 részes filmet... de ezeket illet volna beletenniük, mert így szerintem egy felszínes akciófilm, rengeteg mátrixos beütéssel...
    Egyszer megnéztem, többször biztos nem fogom... ne haragudjatok, az első film sokkal ütősebb volt... (bár ott is hiányzott Négyes berugós szerelmes vallomása)

    VálaszTörlés