A lázadó: Néhány új kép

Frissült a tavalyi iPad alkalmazást, és jött pár kép, de még jönni fognak minden valószínűség szerint.













3 megjegyzés:

  1. Én tegnap másodszor is megnéztem moziban a filmet, most 3D-ben. De nekem sajna csalódás A Lázadó. Míg A beavatottat legalább 20-szor meg tudtam nézni, mert mindig felfedeztem benne valami újat. Egy új gesztust a színészektől, stb. És már vártam a kedvenc jeleneteket, addig A Lázadót szerintem én többször már nem tudnám megnézni. Mert szerintem dög unalom. Pedig elég nagy Beavatott rajongónak gondoltam magamat. Először a filmet láttam moziban, aztán elolvastam a könyveket. Bevallom, én a színészek miatt lettem főleg rajongó. A beavatottban tetszett ahogyan kibontakozik Négyes és Tris kapcsolata, tetszettek a színészek megmozdulásai, gesztusai, 1-1 mondatuk. Addig A Lázadóban nem nagyon találtam ilyeneket. Egyedül Peter (Miles Teller) játéka volt az, ami számomra szórakoztató volt. Többet vártam a 2. résztől. Összecsapottnak tűnt, és kidolgozatlannak. Szerintem a könyvekben is, és a cselekményben Négyes és Tris kapcsolata nagyon is fő motívum, de ebben a részben erre szinte semmilyen hangsúlyt nem fektettek. Nem voltb semmilyen fejlődés a kapcsolatukban, legalábbis a bemutatásában. Amíg az első részt félig meddig Theo játéka vitte (Persze Shai mellett), addig itt nagyon is mellékszerep jutott neki. Ennek fényében már értem, miért nem volt meg az ehhez a részhez kapcsolódó interjúkban, amit Theo-val és Shai-jal készítettek, szóval, miért nem láttam Theo-ban azt a lelkesedést, ami az első rész promotálása alatt nagyon is meg volt benne. Theon azt láttam az interjúk alatt, hogy unja az egészet. Nagyon sajnálom, hogy Neil Burger kiszállt a sorozatból, mert egy Robert Schwentkétől, aki előtte csak 2. kategóriás akciófilmeket rendezett, talán nem is lehetett többet várni. Remélem ő is kiszáll a sorozatból, és a 3., 4. részt nem ő fogja rendezni. Szerintem alkalmatlan volt ennek a filmnek a rendezésére. Bocsánat, lehet, hogy senkit nem érdekel a véleményem, de ezt le kellett írnom, mert nagyon sajnálom a filmet, 1 évet vártam rá az első rész után, és tényleg úgy vártam, mint a karácsonyt, és akkora csalódást okozott. Csakis Theo James kedvéért ültem még egyszer végig azt a 2 órát másodszor. De neki olyan kevés szerep jutott, hogy 3-szor már az ő kedvéért sem tudnám végigkínlódni a filmet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hat ez az. Pontosan ezt érzem en is, bár meg mindig nem néztem meg a filmet. A könyveket 2x kiolvastam a beavatottat kb 20x megnéztem en is. De amit az interjúkban lattam az valóban az unalomhoz de legtöbbször a kényszeredett vicceskedeshez hasonlított. Az előzetesben pontosan az jott le nekem amit leírtál , h egy picit erőltetett... A legdurvább h annyira sokkolt a konyv vége h azota nem vettem a kezembe más könyvet sem pedig nagyon szeretek olvasni, de annyira kiakasztott hogy egy könyvnek- ami azert jott letre ugye mint minden konyv általában azaz hogy kikapcsoljon es a fantázia világába repítsen- h lehet ez a vége?? Egy író a saját maga által életre keltett fohosnojevel hogy teheti ezt??? Na megint felhúztam magam.. Szóval talán várok meg ezzel a lázadó filmmel mert tartok tőle h csalódni fogok picit...

      Törlés
  2. Egyetértek veled. Nekem maga a látvány miatt tetszik de nagyon nem tetszik Robert Schwentke rendezése, megközelítése a sztorihoz. Neil Burger rendezését imádtam mert bár a történet haladásat néhol megváltoztatta, a könyvben lévő jeleneteket használta majdnem mindig. De sajnos várhatóan Robert marad. Itt sajnos nem jött be a rendező csere mint a THG-nál. Ott Francis Lawrence az 1. film után vette át a rendezést és nekem jobban tetszik az ő rendezése.

    VálaszTörlés