Hírek az MTV Movie Awards-ról


Eseménydús volt a tegnapi este Shailene Woodley számára. Ugyanis az MTV Movie Awards-on nem kevesebb, mint négy díjjal lett gazdagabb.

Ebből az egyik a filmes szakma Úttörő Díja (Trailblazer Award), amit negyedik alkalommal adtak át. Rendszerint olyan fiatal színészek kapják, akik munkásságukkal inspirálják a többieket, és akit a nyilvánosság is elismer. Korábbi díjazottak Emma Stone, Emma Wattson és Channing Tatum voltak. A díjat Shai pedig nem mástól vehette át, mint barátjától és kollégájától, Miles Tellertől! (Peter, ha valaki még nem tudná.)


A másik három díjat a Csillagainkban a hiba kapcsán zsebelte be, ugyanis John Green könyvéből készült film lett az Év filmje, valamint Shailene és Ansel elnyerték a a Legjobb csók díját is. De ami a legfontosabb, hogy Shailene ebben nyújtott szerepéért megkapta a Legjobb női alakításért járó díjat.

Gratulálunk!

A tovább után találjátok a beszédeket, videókat! Képeket pedig ITT!

Később pedig még szót fogok ejteni a díjátadóról A beavatott kapcsán, bár az nem lesz ennyire kedves...



Miles beszéde Shairől, valamint egy kis videó kedvencünk munkásságáról:

http://sheogasm.tumblr.com/post/116293608367/miles-teller-presents-shailene-woodley-with-the

Miles a sok poénkodás mellett elmondja, hogy Shai mennyire megérdemli ezt a díjat nem találkozott még olyan személlyel, aki annyi pozitív kisugárzással bírna, mint Shai, aki a természetesség forrása, és egy hihetetlen színésznő. Ja és nem mellesleg A beavatottat a világ legnagyobb filmjének hívja, Shait pedig a legnagyobb sztárjának. Szép volt, Miles!


És Shailene beszéde az Úttörő díj átvétele után:


Shai rögtön azzal kezdi, hogy a díj igazából Milest illetné, aki hatalmasat alakít a Whiplashben, amit még meg is könnyezett, pedig az nála nagy szó. Azt is elmondja, hogy ott volt három éve, mikor Emma Stone kapta a díjat, és még mindig emlékszik a beszédére. Shai szerint csak a közösség nélkül nem lehetünk önmagunk, azok az emberek nélkül, akik látják, milyenek vagyunk igazából. Köszönetet mond mindenkinek, aki valaki életében pillérként szerepel, és annak is megköszöni, aki őrá tekint így.


Shai beszéde, miután Vin Diesel átadja neki a Legjobb női alakításért járó díjat:


Shai elmondja, hogy ez a díj inkább John Green érdeme, aki megalkotta ezt a nagyszerű történetet, és ezzel megváltoztatta milliók, köztük az ő életét is. Ezért köszönetet mond neki, nem csak amiért megírta a Csillagainkban a hibát, hanem a bölcsességéért, és hogy mennyi gyönyörűséges dolgot csempész mindabba, amit az életében csinál. Szegény John, eléggé meghatódott.


4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Annyira büszke vagyok Shai-re! Minden egyes díjat 1000%-osan megérdemel! Miles nagyon jól konferàlta fel, làtszik hogy tényleg ismeri Shai-t, aki gyönyörû és igazàn érzelmes beszédeket mondott. Imádom Shailene-t! <3

    VálaszTörlés
  3. A szívemből beszélsz! <3 <3 <3 <3 Love you, Shailene!!!! <3

    VálaszTörlés
  4. Amúgy már lassan egy Oscart is megérdemelne! :) <3

    VálaszTörlés