Shailene az új filmjének forgatásán

Épp zajlik Shailene új filmjének a Snowdennek a forgatása. Shai partnere ebben a filmben Jospeh Gordon-Lewitt (Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés), aki a címszereplőt Edward Snowdent alakítja. Shait ismét érdekes szerepben láthatjuk, ugyanis a főszereplő barátnőjét fogja alakítani, aki nem mellesleg rúdtáncos (oké, én a White Bird in a Blizzard óta nem lepődöm meg semmin).

Szerintem sokan hallottatok már Edward Snowdenről, viszont itt nem írnék többet róla, akit érdekel nagy valószínűséggel miről fog szólni ez a film, az ITT tájékozódhat.

És akkor jöjjenek a forgatási képek (amik folyamatosan bővülnek!):






























Forrás: Twitter, Tumblr


8 megjegyzés:

  1. Shailenenek itt parókája van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezen gondolkodom, de vagy paróka, vagy nagyon gyorsan nő Shai haja (ami nem valószínű). Esetleg hajhosszabbítás...? Nem nagyon értek az ilyenekhez xD

      Törlés
  2. Passz... De nekem akkor is a paróka tűnik a legvalószínűbbnek...

    VálaszTörlés
  3. ááá pont én is ezt akartam kérdezni :)

    szerintem sokkal szebb és természetesebb volt az eredeti haja...
    (ha akkor az volt: beavatott)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A beavatottban a saját haját láthattuk, csak ugye be volt festve. Itt tényleg fogalmam sincs, de szinte biztosan paróka. Azért egy jó hónapja még vállig sem ért a haja, most meg ilyen hosszú, az lehetetlen.

      Törlés
  4. Hát szerintem jobban néz ki rövid hajjal de persze a hosszú sem rossz. De szerintem nem kellett volna parókát adni rá... Persze ez nem rajta múlik gondolom de azért na :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jobban áll neki a rövid haj. De gondolom a szerep miatt kellett az a paróka. És igen, ebbe nem sok beleszólása lehetett.

      Törlés
  5. Amugy szerintem lehet az "eredeti" haja mert osztály társam is alig 2-3 hete vágatta le a hájat és már megint nőt neki vagy 10-15 centit.:)

    VálaszTörlés