Theo A hűségesről beszélt

A Tribeca Filmfesztiválon készült interjúban Theo beszélt arról, hogy A lázadó filmben történt változtatások befolyásolják-e A hűséges történetét.



"Nem voltak nagy eltérések, nem. Szerintem képesek voltak arra, hogy biztos talajt nyújtsanak a harmadik filmnek, és megszilárdították a kulcsfontosságú dolgokat. Szerintem nagyon hasonló lesz a könyvhöz. Véleményem szerint, megvan az az előny ehhez a filmhez, hogy van elég időnk, hogy elmeséljük a könyvet két filmen keresztül, így szerintem a könyv alapanyaga benne lesz, de néhány plusz rész is. Több dolog lesz benne, hiszen több időnk van, hogy elmondjuk a sztorit."

Szóba kerül, hogy A lázadóban fontos szerepe volt a doboznak, és hogy ezzel kiderült Trisről, hogy 100%-ig Elfajzott, ami vajon megváltoztatta-e az Elfajzottak értékét is.

"Nem , mivel a harmadik film jobban a genetikára helyezi a hangsúlyt, ami korábban is hasonlóan megjelent, de most szó szerint genetikai elemek lesznek, és van egy hierarchia az emberek között, hogy akik úgy tűnnek, hogy genetikailag tiszták. Ilyen formán, a harmadik filmben Tris megítélése az ellenkezőjére változik. A legmélyebb fokról felkerül a legmagasabbikra."

2 megjegyzés: