A beavatottról szakszerűen

Ez a nap is eljött. A beavatottról szakszerűen videó készült. Aki követi hazánk legnépszerűbb youtube csatornáját, a Videómániát, annak nem ismeretlen a fogalom. Egy vicces videó az adott filmről (nem filmkritika, nem paródia), amit mind a film kedvelői, mind a laikusok nevetve nézhetnek.
Na de íme a mi filmünk videója is:


Számomra nem volt ez annyira szuper, láttam már jobb szakszerűen videót is, de azért jó részén nekem is sikerült nevetnem, bár azért van egy-két rész, amit én személy szerint nem tudtam hova tenni. De ez van, az ilyen jellegű próbálkozások A beavatott kapcsán nem szoktak nálam sikert aratni.
Remélem nektek tetszik!


7 megjegyzés:

  1. Uhh amikor megláttam a videót ( amúgy szerintem vicces lett, bár a Csillagainkban a hiba-Beavatott dologról nem kéne annyit balhézni, szerintem) csak az jutott eszembe, hogy mennyire jó volt, hogy csak feliratosan néztem meg az első részt... De komolyan! Szegény Theo-nak teljesen anti Theo-s hangja volt, Tris hangjáról meg nem is mondok semmit... Szánalmas hogy a magyar mozik ennyire szinkronfüggők lettek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szinkron valóban szörnyű, de én ezt már megszoktam (és sajnos el kell viselnem, mert felénk nem adnak moziban szinte semmit felirattal, ne is csodálkozzanak, hogy nem nagyon járok moziba.)

      Törlés
  2. Hát, eddig se bírtam a srácot, de most se lopta magát a szívembe. Na mindegy, valakinek biztos bejön... Bia, lenne egy kérdésem, te biztosan tudod a választ. Azt olvastam, hogy a filmben Négyes 24 éves. Ez miért van? És honnan derül ki? Mert én nem emlékszem rá, hogy mondták volna. Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hogy ez hogy is jött, már nem tudom. Talán egy interjúban volt. De a wikián is fent van, szóval biztos. Tris pedig 18 lenne a filmben, nem 16. Ezt is interjúban olvastam, vagy újságcikk volt... nem tudom már. Nem most volt ez sem.

      Törlés
  3. Nem bírod a srácot, 4-est, miért?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, lehet hogy rosszul fogalmaztam. Nem Négyest nem bírom (őt nagyon is), hanem azt a srácot , aki ezeket a videókat csinálja.

      Törlés