A lázadó: Nem lesznek törölt jelenetek

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nagyon úgy tűnik, hogy a külföldi DVD illetve Blu-Ray lemezek sem tartalmaznak kimaradt jelenetet, vagyis biztosan nem fogunk kapni olyan részeket, amik kimaradtak a filmből. Így az álmunk egy békeszérumos jelentről csak álom marad.
Én személy szerint nagyon csalódott vagyok, hiába az állítólag 4 órányi színfalak mögötti tartalom, szerintem az egész fandom a törölt jelenetekre várt, úgy látszik hiába.

Valamint azt a hírt is kaptam a Facebook csoporttól, hogy a magyar DVD-n az égvilágon semmi extra nem található, csak maga a film, sajnos.


2 megjegyzés:

  1. Gondolom posztert se adnak mellé ... Hát ez van :/ Ez Magyarország .... Pedig annyira kíváncsi vagyok arra ahogy Shai eljátssza a békeszérumtól túladagolt Trist :'D De azt hiszem erre mondják azt hogy " Álmodik a nyomor " :/ Azért köszi az infót :)<4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt? Poszter? Az év vicce... Amcsiknál mindenki kap... Meg volt egy halom jó cucc amit meg lehetett nyerni, persze csak az USÁban...
      Úgy tűnik sosem fogjuk látni azt a jelenetet, pedig talán leforgatták, most már nem tudjuk meg... Nincs mit, bárcsak jobb hírekkel szolgálhatnék.

      Törlés