Hugo Boss színfalak mögötti videó és képek

Ha még nem unjátok a Hugo Boss reklámot, akkor itt van a színfalak mögülről egy videót is, ami szintén elég forró képsorokat tartalmaz, bár ahol Theo ott van, ott mi nem dögös?


Képek a Tovább után!









 



7 megjegyzés:

  1. Az " Olvass tovább " szöveget át kell javítani " Olvadj továbbra " :D Amúgy csak én irigylem a csajt ?? Milyen piszok mázlista má ' :D A lényeg hogy a laptopom 12 új Theós képpel bővült ^.^ Köszönöm a videót és a képeket,Bia ! Puszi <4 :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez ötletes, de sajnos csak az összes bejegyzésre lehet átírni, egyre nem, pedig igen, ez sokkal jobb szöveg lenne ehhez a bejegyzéshez.
      Én is irigylem a csajt, nyugi. Mákostészta... Igen, nekem is bővült a gyűjteményem :3 Remélem még idén meglesz a 2ezer kép.
      Szívesen! Puszi :)

      Törlés
  2. Én is köszönöm Bia, igazi meglepetés volt ez a mai is, és ez az egész hét egy jutalom hét volt, és még nincs vége. És még nem unjuk, legalábbis a magam nevében mondhatom, de szerintem még sok lány nevében. Egyébként nekem ez a színfalak mögötti videó sokkal jobban tetszett, mint a kész reklám. Olyan igazi Theo-s képek voltak benne. Szerintem. Köszi Bia még egyszer!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is jobban tetszett a színfalak mögötti, bár meghaltam párszor, míg néztem, túl jó. Még van pár interjú (a pár alatt egy halommal értek), de majd lassan adagolva hozom őket, ahogy lesz időm rájuk.
      Nagyon szívesen! :D <4

      Törlés
  3. Nekem is jobban tetszik ez a videó, mint maga a reklám. Csak én láttam úgy, hogy a fekete ruhás jelenetek nincsenek benn a reklámban. Lehet, hogy van egy másik reklám is? Köszi a képeket! Puszi

    VálaszTörlés
  4. Ja, és látta már valaki a tévében a reklámot? Nekem még nem volt hozzá szerencsém...

    VálaszTörlés
  5. Nekem sem volt még szerencsém a reklámhoz a tv-ben. de hozzánk minden később szokott érkezni. Már nézegettem az újságokat is, hátha benne lesz valamelyikben egy oldal a reklámmal, de nincsen. Ám azon gondolkodtam, hogy a Douglas-ben szoktak kirakni ingyenes újságokat, ami tele szokott lenni parfümreklámokkal. Szerintem ha már ott kapható lesz a parfüm, akkor van rá esély, hogy az újságjukban is benne lesz Theo reklámja!!! És Bia! Alig várjuk azokat az interjúkat, nem is kellene szerintem olyan lassan adagolni!:) És köszönjük ezt az oldalt!

    VálaszTörlés