Új brit borítót kap a könyvsorozat

Hamarosan ezekkel a borítókkal fog megjelenni A beavatott három kötete az Egyesült Királyságban. Ugyebár náluk nem is az amerikai borítóval jelentek meg először sem a könyvek, mint idehaza, így most is egyedi kiadással rukkolnak elő. 






4 megjegyzés:

  1. Őszintén szólva én a filmes borítók híve vagyok.Hát nem repdestem az örömtől attól a tüzes karika félétől, úgy gondoltam ez a jó könyv jobb borítót érdemel( de a Lázadónak a fával tetszett).De ezek? Én tényleg sok mindent elviselek, de nekem ezek nem tetszenek.Csak én vagyok ilyen véleménnyel? ( ne hari rám, de őszinte voltam )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem se tetszenek. De alapból a brit borítóból csak a Négyes tetszik. Én pont a filmesekért nem rajongok, az eredeti a legjobb. Én abba a tűzbe szerettem anno bele, azért is kezdtem el olvasni.

      Törlés
  2. Nekem se tetszenek... Furcsa, hogy a könyv címe szinte háttérbe szorul.

    VálaszTörlés
  3. Hát.... Nekem az ereteti fajta van meg belőlük. Ezek olyan furák. Nekem nem nyerte el a tetszésemet. És ahogy neked Bia, nekem is a tűz tetszett meg benne rögtön. ( De ezt nem utánozásból mondom) :) Imádom hogy minden nap a felnézek ide, van valami amit tudok nézni. Főleg ha olvasnivaló valamelyik fordításból vagy a saját irományodból. :)

    VálaszTörlés