Néhány Theo interjú

Megint csak a Hugo Boss kampány kapcsán érkezett néhány videóinterjú Theóval. Igazából csak a szokásos dolgokról beszél a parfümmel kapcsolatosan, így nem fordítanám le, szerintem hallgatni és nézni is elég lesz! ;)



Emellett a parfüm kifejlesztője elmondta, miből is áll össze a parfüm illata, és mit jelképez: bőr illat (sikeres férfi), gyömbér (magabiztosság), levendula (elegancia) és egy ritka gyümölcs (csábítás). Ennek a gyümölcsnek nem értettem a nevét, bocsi.

7 megjegyzés:

  1. Atyaég, ez a Theó, egyszerűen hihetetlen, hogy létezik a földön egy külsőre ennyire tökéletes férfi. A kinézete, a hangja, stb... Eszméletlen. Nem lehet, hogy valaki ennyire tökéletes legyen. Kell, hogy legyen valami hibája, mert ugye tökéletes ember nincsen. Biztos pszichopata, vagy ilyesmi. Bocs, ha valakit megbántottam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm... Maximum, hogy egy idióta :D Mármint a jó értelemben, amennyit poénkodik, hát az hihetetlen. Bár ez lehet nem mindenki számára jön be.

      Törlés
  2. A fenti filmen olyan, 0:50-nél, a fekete pólóban, mintha a Beavatottban látnánk. Imádom a hangját, a parfüm meg eszméletlen! Köszi Bia
    Sicu55

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott tényleg olyan Négyes :3 Egyetértek, és nagyon szívesen!

      Törlés
    2. Nagyon tetszik, hogy valahogy 4-es is ott van a Scent reklámban! :))))))
      SICU555

      Törlés
  3. Szeretem, hogy semmit nem értek belőle, de nézni is elég. Apuval egyszer beszélgettünk, és valahogy bejött a képbe Theo interjúi. Apum jót röhögött, amikor megtudta, hogy csak nézem az interjúkat, de semmit sem értek belőle xD
    Köszi a bejegyzést, Bia! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha nekem is el kell gondolkodnom mit mondanak. De itt igazából csak arról beszél, milyen pasis a parfüm, stb. Amiket már korábban elmondott az interjúkban amiket fordítgattam. Itt bőven elég hallgatni :)
      Nagyon szívesen :3

      Törlés