Egy kis ízelítő a holnap érkező előzeteshez

Változott a program, és az előzetes nem ma, hanem holnap fog érkezni. Ami nekünk annyiban jó, hogy kora délután már nézhetjük, mivel a Today Showban fogják leadni, ami itteni idő szerint dél és 2 óra között megy.
Na de addig nézzétek meg ezt a nagyon rövid kis betekintőt!



9 megjegyzés:

  1. Neeeee :'( miért változott a program?! Miért, miért?! :'( grrrrr *dühös fej* és csak este tudom megnézni...
    Amikor megláttam, komolyan üvöltözni kezdtem. "Na ne már, hogy csak holnap kapunk előzetest! Ez nem igazság! Erre vártam egész kib...... nap!!" a szüleim már megint nem nézhettek kicsit sem hülyének... Meghallják, hogy üvöltözik a lányuk a szobájában... Megnéztem volna az arcukat xD
    Deeeee a kis ízelítő nagyon-nagyon-nagyon jóóó!! :3 miért nem több?! Megint grrrr :D
    Így még jobban várom az előzetest, na meg a filmet :33 de most már CSAK 126 nap van vissza a külföldi premierig :D (csak 126 nap, oké, ez is sok) :D
    Köszi a kis ízelítőt és a hírt, Bia :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, itthon leszek, szóval mire hazaérsz már lesz felirat is, AbnegationBoy már szólt, hogy akkor fordítjuk is amint fent lesz.
      Nyugi, engem sem néztek hülyének, mikor betűtésztából kiraktam hogy Theo James... xD Lassan megszokják majd
      Sok még az a 126 nap...

      Törlés
    2. Anyum már kezdi megszokni, bár azt mondta, hogy a rajongásom már beteges... Apu állandóan viccelődik vele (pl. egyszer látta a Hugo Boss reklámot, aztán amikor hazaérek suliból, megszólal: "Viki, láttam a paslaszájú barátodat!" mondom: "Theo nem paslaszájú!!" ez lehetett kb. 1-2 hete, azóta is pikkelek apura xD), de még ő sem tudja felfogni xD

      Törlés
  2. Első gondoltam az indexképhez az volt , hogy : húha Tris de jól néz ki.Aztán ugye kemény 6 s után úgy érzem mintha el se olvastam volna a könyvet.De tényleg semmi sem ugrik be ebből a kisfilmből amit a könyvben olvastam volna.Először is az elején mik azok a lebegő ˇizékˇ(bocs de jobb szót nem találtam rá) aztán azt se értem , hogy Tris mit vezet? Valamint az a rész ami egyben az indexkép arról az a jelenet jut eszembe amikor Tobias szövetkezik Nita-val és kiderül , hogy Trisnek volt igaza és amikor Caleb babrál a szgéppel az nem a könyv végénél volt amikor a fegyver raktárba akartak bejutni?Hogy lehet benne az első részben a könyv vége?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak fura dolgok, igen. Ami nem feltétlenül baj, van pár jövőbeni high-tech cucc. Ez van, ez a rendező nem nagyon ragaszkodik a könyvekhez. Így jártunk. De nem lesz ez rossz, csak nem kell nézni a könyvet.
      Az index kép meg még a Művelteknél van, nézd meg, pont olyan a háttér, mint mikor Tris "meghalt" A lázadóban. Lesz ott valami csata. Arra meg nem is emlékszem, hogy Caleb babrált volna a számítógéppel. Mikor be akartak menni a fegyverlaborba, akkor Cara ment hogy lekapcsolja a riasztót.

      Törlés
    2. Én egyáltalán nem bánnom , hogy más a könyv meg a film mert ha pont ugyanolyan lenne akkor értelmét nem látnám megnézni a filmet ha már úgy is tudom , hogy mi fog történni benne.Valószínűleg a film készítői gondoltak azokra is akik elolvasták a könyvet így jó pár olyan dolgot beleraktak ami a könyvben nem volt benne , hogy izgalmasabb legyen mindenki számára.

      Törlés
  3. Kb. annyira fog hasonlítani a film a könyvre, mint a Lázadó. Nem igazán tudtam hova tenni ezeket a jeleneteket.
    De remélem, jó lesz a film. Nagyon várom az előzetest! Bízom benne, hogy abból több is kiderül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is pont erre gondoltam ami még jobban türelmetlenebbé tesz mert sokkal jobban szeretem először a filmet és utána a könyvet elolvasni azért mert nem szeretem azt amikor tudom előre , hogy mi fog következni.Csak hát a Lázadó után képtelen voltam két évet várni így győzött a kíváncsiság :)

      Törlés
  4. Biztos vagyok benne, hogy sok újdonság történik majd a filmben a könyvhöz képest. Szuper lesz! A 6 mp-es videót meg úgy néztem végig, hogy folyamatosan nyomkodtam a stop - lejátszás kapcsoló gombot, hogy valamit látni is lehessen! :)
    Köszi Bia és várom a hosszabb verziót, hiszen tényleg hosszú még az a 126 nap, de szerencsére ellátsz minket sok-sok infóval!

    VálaszTörlés