Theo interjú a Harpers Bazaartól

Újabb interjú készült Theóval még A hűséges forgatásán a Harpers Bazaar jóvoltából. Persze szóba kerül a Hugo Boss is, ahogy azt már megszokhattuk, de A beavatottal kapcsolatosan is hangoztak el kérdések.

Az interjú fordításáért kattintsatok Tovább! ;)



Mi volt a legfurcsább találkozásod a rajongókkal A beavatott óta?
Általában nagyon kellemesek. Például mikor régebben a repülőn voltam, a mellettem a srác ilyet szólt: "A barátnőmmel beszélek épp Skype-on, és ő nagy rajongója a filmeknek." És odafordította a telefonját, én pedig integettem. Szeretem az ilyen dolgokat. De egyszer a bátyáimmal voltunk Comic Conon, és egy lánynak sikerült meggyőznie a tesóimat, hogy az ügynököm egyik barátja, vagy valami ilyesmi. Mikor visszaértünk a hotelbe pár sajtótájékoztató után, az fogadott: "Mindy itt van, és elég furcsának tűnik." Mire én: "Ki a franc az a Mindy?" Ott ült, és nem tudta abbahagyni a sírást. Nos, az...

Rémisztő volt?
Aha. Aztán a bátyám lefeküdt vele. Nem, csak viccelek.
Mi a legkínosabb jelenet, amit valaha forgattál?
Volt pár. Egyszer forgattam egy intim jelenetet, ahol felbukkant a lány barátja. Na az nem volt szuper azt kell mondanom. Mert hát nem csak tudod... Nem csak egy csók volt.
Emlékszel az első szerepedre?
Anyukám emlékeztet rá. Szóval igen, különösen mert épp pár napja beszéltünk róla. Herod király voltam egy általános sulis darabban. Kegyetlen. Emlékszem, olyan hét lehettem, de volt egy ostorom. És nagyon tetszett az az ostor.
Mikor csatlakoztál A beavatott stábjához, volt fogalmad róla, milyen népszerű lesz a széria?
Egyrészt próbáltam nem gondolni erre, de nagyon sokan követték. Szép dolog, hogy az embereket továbbra is érdekli.
Megcsináltad a saját akciójeleneteidet?
Nagyon sokat igazából. Az segített, hogy a karakterem mindenkit lezúz.
Milyen volt az edzés?
Órákat futottunk egy nap Hotlantában, így esélyed sincs teljesen kijönni a formából. De Négyesnek van ez a sziklaszilárd személyisége, amihez vissza kellett találnom.

Kivel áltok a legközelebb egymáshoz a stábból?
Shailene-nel. Már három filmet plusz az összes kampányt  megcsináltunk együtt, így aztán nagyon jól kijövünk egymással. Meglehetősen jól ismerjük egymást.

Mesélj kicsit a parfümről, amit magamra fújtam.
The Scent. Kissé olyan illata van, mint valami gyümölcsös puskapornak. Ez úgy hangozhat, mint egy előre megbeszélt sztori, de egy olyan gyümölcsöt használtak, amit a dél-afrikai dzsungelben találtak, és még nem készítettek belőle korábban parfümöt. Elég férfias.

Tényleg az. Engem megfogott. Ráadásul eléggé csábító. Mi a te csábítási trükkjeid?
Egész végig csábítgattalak. A trükkjeim? Nehéz megmondani a sajátjaidat anélkül, hogy nem tűnnél egy baromnak. De a csábítás számomra az, mikor valaki képes szórakozni és átélni a pillanatot, de nem túl komolyan venni a dolgokat. Ez elég vonzó számomra.

Mi volt az első kamerák előtti csókod?
Mi volt a tiéd?

Nos, nekem nem volt. Akkor kit csókoltál meg először?
Roselynnek hívták. Ahogy emlékszem, elég fiatal voltam egy rendes smároláshoz. Szóval emlékszem, hogy kissé meghökkentett a dolog.

Számodra mit jelent a romantika?
Azt hittem, azt fogod mondani, hogy az élet. A romantika a spontenaitásról szól. Nem vagyok jó az ajándékok terén, de jól mennek a spontán szórakoztató dolgok, mint a kirándulások, vagy hogy egyszerűen azt mondom, hogy "b****a meg", és aztán elugrunk valahova a hétvégére.



Forrás: TheTheologians.net


3 megjegyzés:

  1. "... egyszerűen azt mondom, hogy "b****a meg", és aztán elugrunk valahova hétvégére." szakadok xDDDD
    Fel lehet figyelni arra, hogy milyen trükkösen kikerüli a személyes kérdéseket :D ügyes.
    Köszi, Bia, a fordítást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fordítani a káromkodásait annyira nem könnyű. Talán ez a csillagozás volt a legjobb ötlet. Mégis csak Theo, ő pedig szeret csúnyán beszélni.
      Szerintem ezen kérdések kikerülésében nagy rutinja van.
      Igazán szívesen! :D

      Törlés
  2. Na igen, 4-es a sziklaszilárd jelleméért, Theót meg a furfangos válaszaiért is imádjuk! Azért az sokat mond, hogy Shailene van a legközelebb hozzá.....
    Köszi Bia a fordítást!

    VálaszTörlés