A hűséges: Szinkronos előzetes

Megérkezett a szinkronizált előzetes A hűségeshez! Valamint ismét új forgalmazót kaptunk (immár a negyedik...), aki ezúttal a Freeman Film.


Mi a véleményetek?
Én nem rajongok a szinkronért alapból, ez meg főleg nem nyerte el a tetszésemet. Matthew hangja borzalmas, Nitáé egész jó, ahogy Davidé is.

12 megjegyzés:

  1. Egyetértek, Matthew hangja tényleg rémes.. De most komolyan, hogy lehet ilyen hangot adni egy tudósnak?! Kiakadtam...
    Nita és David hangja tényleg jó, de ettől függetlenül én is utálom a szinkront.
    Köszi, Bia! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor pacsi! És errefele csak szinkronnal lehet megnézni... *sóhaj*
      Szívesen ^^

      Törlés
  2. Hát ez borzalmas.Még jó , hogy tudok angolul így szinkron nélkül is meg tudom majd nézni.Engem általában nem szokott zavarni a magyar szinkron de a kedvenc filmjeim szinkronja már igen.Azok szent és sérthetetlenek számomra :D Egyedül Tobias , David és Nita hangja ami elmegy.De a többiről ne is beszéljünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonlóan érzek... Csak moziban muszáj lesz szinkronnal néznem. :( De utána már mindig angolul fogom.
      Azért remélem, hogy a filmen kissé jobb lesz ez a szinkron, mint itt...

      Törlés
    2. Bocsi nem Tobiast akartam írni hanem Petert.Na meg másodszorra megnézve még azaz idegen (gondolom valamilyen vezető ős is) fickónak se rossz.

      Törlés
    3. Peternek tényleg jó a hangja. A mellékszereplőket annyira nem figyeltem. Nekem az egész fájdalmas volt. (főleg hogy ezekkel a repülő cuccokkal még mindig nem barátkoztam meg...)

      Törlés
  3. Hát, Matthew hangja az én tetszésemet sem nyerte el... olyan gyerekes. De David hangja tényleg jó. Én alapból szeretem a szinkront, általában jól eltalálják, de néha nagyon mellé tudnak lőni.
    Én Tobias hangját kifejezetten szeretem a szinkronban, de azért az eredeti sokkal jobb...

    VálaszTörlés
  4. Matthew hangja tényleg borzalmas...Davidé és Nitáé aránylag jó (persze,hogy a rossz szereplőknek jó a szinkronjuk és a kedvenceknek borzalmas).
    Általánosan jól eltalálják a szinkronhangokat,hallottam más nyelvű szinkronokat amelyek katasztrofálisak.Szó szerint inkább meg sem próbálom nézni a filmet,mert zavarja a fülem.
    Én átlagban elégedett vagyok a szinkronokkal.

    VálaszTörlés
  5. Hát Matthew hangja tényleg borzalmas, de nagy esélyt látok arra, hogy a következőben megint más lesz, és a filmre összeszednek egy normális szinkront, mert általában ezt szokták csinálni(tapasztalat) a többiek nekem teljesen okék, mint szinkronhang, szerintem a hangokat eltudják azért találni.

    VálaszTörlés
  6. Mikor meghallottam Matthew hangját azt hittem eldobom a laptopot ... Hogy lehet valakinek ilyen hülye hangot adni ?? Már elnézést a kifejezésért de olyan mintha valami meleg srác adta volna a Matthew hangját.
    És Négyes szinkronhangjából hiányzik a jól megszokott " Szexi Theo " hang :D Tudjátok...mikor meghalljátok és borzongás fut végig a hátatokon :DD Na az ... az nagyon hiányzik.
    A többivel nincs bajom szerintem Evelyné tök jó és Daved hangja se rossz :)
    Trissé talán kicsit kislányos vagyis mikor láttam az első részt fel se tűnt de miután olvastam a könyvet és újra láttam a fimet nem tudtam hova tenni Tris hangját :/ Olyan..olyan nem hozzá illő.Viszont attól függetlenül nem rossz,sőt szokható :)
    Köszönöm a videót és már izgatottan várom a március,pont úgy ahogy a barátnőim is :D
    Puszii <4

    VálaszTörlés
  7. Nekem ezzel most kivételesen :) semmi bajom nincs. Bár hozzáteszem nem néztem eddig az angolul olyannyira :) így nem futkos a hátamon a hideg, a borzalmas szinkrontól :) (majd ha lenyomják mind a négy részt akkor nézem meg eredeti kiadásban :) )

    De én sem tudtam megbarátkozni azzal a repülő izével. No meg a másik: tudjátok amikor átmásznak a falon, futnak és futnak, hirtelen megváltozik a horizont. Nos ép eszű ember, ott hanyatvágja magát/kicsúszik a lába saját maga alól és elkezd visszafelé futni/kaparni (vagy legalább fedezékbe) nem hogy fut még egy kicsit aztán megáll, majd várja a sült galambot (legalábbis szerintem ;) ) nekem az a rész nagyon hiteltelen...

    VálaszTörlés
  8. Ennek a filmnek úgy érzem szinte semmi köze sincs Veronica könyvéhez. Igaz odavetették, hogy a világhírű könyv alapján, és valóban csak az alapján! A végeredményt persze még nem láttuk, de amit most csepegtettek, eléggé beszédes. Én szeretem a szinkronokat, azért nagyobb százalékban jók a választások!
    Köszönöm Bia az infókat!

    VálaszTörlés