Fanfic fordítás: Megint te - 25. fejezet


Itt is a Megint te 25. fejezete. Hamarosan ez a történet is véget ér, de van még mit megbeszélni a főhőseinknek, és van még itt bonyodalom rendesen. De biztos vagyok benne, hogy ez a fejezet is tetszeni fog nektek.

Jó olvasást!

A fordítás Márti érdeme!

Az eredeti történet ITT olvasható.





25. fejezet – Csak őt ne




TRIS


Tudtam. Tudtam. Megmondtam. Tudtam. Vissza kell fognom magam, hogy ne vigyorogjak és nevessek, mint egy idióta. Próbálok lenyugodni. Zeke a legjobb barátja, és ő mondta nekem, hogy Négyes kedvel engem, de eddig nem igazán hittem el. Idióta vagyok. De nem izgulok miatta. Tetszem neki.

- Nézd, sajnálom, hogy ezt mondtam, mikor neked valaki más tetszik. De ki kellett mondanom, ami a szívemet nyomja. Most megyek.

Rájövök, hogy csak ülök ott, és nem szólok semmit. Mielőtt felkelne, és itt hagyna, megragadom a kezét, és visszahúzom magam mellé, csak egy kicsit közelebb. Nem engedem el a kezét.

- Ne, ne menj. Én, hm… Nem tudom, hogy mondjam el neked, de én is talán kedvellek téged. – Persze a félszegségem pont ilyen helyzetben jön elő.

Mosolyog és szorosabban fogja a kezem, és kis csókot nyom a kézfejemre. A gyomrom megremeg és szédülök. Ilyen hatással van rám. Lassan közeledünk egymás felé, amíg a testünk összesimul. Nem beszélünk. Összefűzzük a kezünket, és Tobias ölében fekszem. Ő már nem Négyes. Négyes egy teljesen más személyiség. Ő Tobias, és csakis Tobias.

Az arca valahogy közeledik az enyémhez. Azt hiszem, tudom, mi fog történni.

Akarom, hogy megtörténjen? Persze, hogy akarom. Amikor régebben megcsókoltam valakit, azt hittem, tetszeni fog, de szörnyű volt. De ő nem olyan srác.

Az ajkai csak néhány centire vannak az enyémektől. Érzem a leheletét az orromon. A hosszú és csúnya orromon. Nem vagyok elég szép hozzá. Nem hiszem, hogy érdekli, hogy elég szép vagyok-e.

Érzem az ajkait az enyémen. Már volt ilyen, de akkor részegek voltunk és minden homályos volt. Akkor nem éreztem a melegséget, vagy az ajka ízét, nem fontam köré a karjaimat, és fordítottam el a fejemet, mint most.

Az ölébe húz, én pedig köré fonom a lábaimat. A derekamra teszi a kezét, és még hevesebben csókol. A kezeimmel beletúrok a sima, puha hajába, és érzem, hogy elmosolyodik.

Minden tökéletes. Nem hiszem, hogy bármi el tudná rontani ezt a pillanatot.

Azonban nincs szerencsém, és rendkívül tévedek.

Hallom, hogy valaki szándékosan megköszörüli a torkát, mi pedig gyorsan elengedjük egymást, és felállunk. Ez az a csaj. Akivel Tobias volt a buliban. Az elmúlt tizenhat másodperc boldogsága egy csapásra elszállt. Most csak tomboló dühöt érzek, és várom, mi fog történni.

- Mia. Mit csinálsz te itt? – Mia. Micsoda hatásos név. Magamban felnevetek.

- Mit csinálok itt? Inkább te mi a fenét csinálsz itt? Te mondtad, hogy találkozunk a lakásodnál, erre egy szukával talállak itt? Micsoda egy hímringyó vagy!



TOBIAS


Idióta vagyok. A védelmében mondom, hogy tényleg azt mondtam neki, hogy találkozunk később. Bevallom, hogy megvezettem. De azt hittem, túl buta ahhoz, hogy rájöjjön. Tévedtem. Okos ő, csak megjátssza a butát, ami még okosabb. Nem tudom, hogy azért csinálja, mert mérges, hogy rajtakapott Trisszel, vagy csak egy ribanc, aki tönkre akarja tenni az életemet. Csodálatos, hogy Tris is kedvel engem, de most minden tönkrement.

Tris felém fordul, és látom rajta, hogy megbántódott. Én bántottam meg. Az önutálat elképesztően nagy most bennem.

- Ezt tetted? – Látszik, hogy majdnem sír. Fáj ennyire összetörtnek látni. Sokkal jobban fáj, hogy ennek én vagyok az oka.

- Igen, ezt tette – vág közbe Mia. Vigyorog, ami megerősíti, hogy szándékosan csinálja. – Komolyan. – Tris már nem látszik szomorúnak, csak dühösnek. Összeszorítja a fogait. Ez dögös.

Mindig a legrosszabb pillanatot választom, hogy megbámuljam.

- Ja, és a fülembe is jól beleharapott. Várj csak. – Nevet. – Ugye, nem gondolod azt, hogy hűséges lesz hozzád, ugye?
Tris nem mond semmit, csak lehajtja a fejét. Annyira hülyén érzem magam. Mindjárt megfojtom Miát. De nem tehetem. Nem tudok megmozdulni, vagy megszólalni, vagy bármit csinálni, így csak állok ott.

Mia még jobban nevet.

- Ó, vagy igen? Ez olyan aranyos! Hát akkor jól vigyázz, Szöszi, mert hadd mondjam el neked, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor ezt csinálta, és nem számít, mit mond, biztos, hogy nem is az utolsó. Négyes nem tud ellenállni nekem. Senki sem tud. – Mosolyog, a haját dobálja, majd büszkén ellépdel. És elviszi magával a méltóságomat, és az esélyeimet Trisnél. Még mindig mozdulatlan vagyok. Nem mozdulunk, és nem csinálunk semmit egy-két percig. Aztán lassan felém fordul.

- Igaz, amit mondott? Minden? Ne merj hazudni nekem. – Halk a hangja, szinte nyugodt. Ez pokolian ijesztő.
Nem tudok hazudni neki. Sok mindent meg tudok tenni, de hazudni nem tudok. Neki nem. Már így is túlfeszítettem a dolgokat. Semmi sem teszi jobbá, sem rosszabbá. Nincs vesztenivalóm.

- Igen – mondom. Lehajtom a fejem. Nem érzek magamban erőt, hogy ránézzek.

- Azt hittem, hogy totálisan belém vagy zúgva. – Felnevet.

- Igen. Tényleg, Tris, higgy nekem. Nem érdekel Mia.

- Akkor miért történt ez? És miért szégyelled magad annyira?

Meg kell magyaráznom, hogy mi történt Miával. Ez rendkívül bonyolult. És nem hiszem, hogy hallani akar róla. Szóval el fogom mondani neki az igazságot, de kicsit leegyszerűsítve.

- Nézd. Csókolóztunk a buliban, ez tény. De feldúlt voltam, és elvesztettem a fejem. Aztán, amikor el akartam menni Evelynhez, nem akart kiengedni a kapunál. Hízelegnem kellett neki, hogy át tudjak menni, és azt hazudtam, hogy később találkozunk. Ez történt. De csak irántad érzek valamit.

Felnéz rám, és azt hiszem, meg fog bocsájtani. Haver, tévedtem. Túl erős jellem.

- Nem tudom, mit gondoljak, Tobias.

Magamban felnyögök. Amennyire tetszik, annyira fel is tud mérgesíteni. Megmondtam neki az igazat. Semmi nincs köztem és Mia között, szóval mit kell ezen még gondolkodni?

- Ezen nincs mit gondolkodni, Tris. Miért nem hiszel nekem?

- Soha nem mondtam, hogy nem hiszek neked.

- Ez magától értetődik.

- Nem, én csak azt mondtam, hogy gondolkodnom kell.

- Min kell gondolkodnod?

- Rólad, rólunk, nem tudom. Ha Mia cirkuszolni fog, nem tudom, hogy a részese akarok-e lenni.

- Nem fog cirkuszolni. Csak fel akar mérgesíteni minket. Elég gonosz.

- Nem biztos, Tobias.

- Ó, Istenem. Mi a fene bajod van?! – Kiabálok. Túl késő visszaszívni. Olyan lobbanékony vagyok. Rémültnek, dühösnek és összetörtnek látszik egyszerre.

- Nem tudom, Négyes. Talán az, hogy nem volt még komoly kapcsolatom eddig, és úgy kezdeni egyet, hogy egy ribanc megfenyeget, nem túl jó. Talán nem biztos, hogy akarok kapcsolatot. Talán megkérdezhettél volna, mielőtt megcsókolsz. Nem tudom, talán akkor elmondhattam volna, hogy mi a bajom – kiabálja, aztán elrohan, mielőtt bármit tehetnék.

Ezt elszúrtam.





10 megjegyzés:

  1. Komolyan mondom, ha nincs itt a család, megragadom a mellettem levő kést és az asztalba... hadd ne mondjam, mit csinálok. xD
    Valaki segít legyilkolni Miát? Plsss :D
    A csóknál csak vigyorogni tudtam... (volna, ha nincs itt a family) :D
    Köszi, Márti a fordítást! Puszi, Kellemes Ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már ezerszer mondtam, hogy ficit nem szabad társaságban olvasni. :D
      A gyilkosság gondolata az én fejemben is megfordult néhányszor.
      A csókjelenet viszont szerintem is tökéletes.
      Szívesen, és köszi, hogy írtál! Jó pihenést!

      Törlés
  2. És a Karácsony folytatódik!
    Köszi Márti a fordítást és nagyon drukkolok, hogy a vége igazán a szeretet legyen, nagyon megérdemelnék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg megérdemelnék végre! De még van néhány fejezet.
      Puszi

      Törlés
  3. Áj áj áj! Csak vigyorogtam,hogy " Hú,de jó rész lesz"...
    De csak az első fele volt jó. Azt a Miát én megölöm. Utána lehet idegesítő,de pont a csók jelenetnél? Ez most komoly? Pont annál a résznél,amit már mióta várunk....Na mindegy,kijött belőlem a stressz.XD
    Köszi a fordítást,Márti! Bár kezd elegem lenni,hogy mindkettő makacs és nagyfejű.Kellemes Ünnepeket! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom, mindenki gyilkos hangulatban van.
      Hát igen, húzzák az olvasók agyát rendesen.
      Jó pihenést neked is!

      Törlés
  4. Nem hiszem el...végre VÉGRE történik valami köztük ( igen,józanul csókolóztak,ami már haladás ) és jön Mia mert ő megteheti... Most úgy de úúúúgy megvernék valakit akinek a neve M-el kezdődik és iá-val végződik ... Az írónő roppant gonosz ha engem kérdeztek :D Annyira jó lett volna ha a végére kapunk egy kis önfeledt FourTrist de neeem,szadizuk a jónépet még egy kicsit,biztos ami biztos.
    Köszönöm a fordítást,Márti remélem jól telnek az ünnepek !
    Puszi <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most örülök, hogy Márta a nevem, és nem MárIA. :D
      Már csak néhány hétig tart a szadizmus, aztán örülhetünk.
      Köszi, de mivel én nem ünneplek, ezekben a napokban végre pihi van.
      Puszi <4

      Törlés
  5. Nagyon jo lett a fordítás :) és én is megfogom ölni miát :/ miért kell mindig valami rossznak történnie ha egyszer valami jo????!! Remélem azért lesz itt meg az elejehez hasonló jelenet *.* :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én rájöttem, hogy azért történik mindig valami rossz, mert különben 3 fejezetes lenne egy fici, és nem 28.
      Nyugi, bőven lesz még részetek jó dolgokban. :)

      Törlés