Mozimánia cikk A hűségesről

Beszkenneltem a februári Mozimániában található cikket A hűségesről. Sok értelmes dolgot ne is várjatok tőle, én eléggé csalódott vagyok, meg kissé lehúzza a cikk írója a könyvadaptációkat, és kb végig arról van szó, a színészekkel készült interjú meg inkább a szexre koncentrál, mintha másból nem is állna ki a film... Szóval érdekes egy cikk lett, de örüljünk neki, hogy egyáltalán hazai újság is foglalkozik a filmmel.

Na és ne feledjétek, hogy az újsághoz óriásposzter jár, szóval érdemes megvenni!




3 megjegyzés:

  1. Ez komoly?!? A szexről szól az egész? Nem A szürke 50 árnyalatában vagyunk...! Egyáltalán lesz szexjelenet A hűségsben? Szerintem max. csak csókjelenetek. Talán az Ascendant-ban lesz szex... Tényleg úgy állítják be, mintha valami pornófilmet csinálnának a trilógiából.
    Teljesen felhúzott a cikk.. Eléggé lehúzták. Ez olyan Rita Vitrolos (Harry Potter) volt...
    Köszi a cikket, Bia! Puszi <4

    VálaszTörlés
  2. Tény, hogy mostanában elég sok disztópikus sci-fi jelenik meg, de én ezt egyáltalán nem bánom. Sőt. Minek nézzek olyan filmeket, amik a saját életemben is láthatóak, vagy megtörténnek? Én jobb szeretek a mi világunktól éltérő, ám közeli világképeket nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ezzel abszolút egyetértek! Imádom az ilyen témájú filmeket, mert közel van hozzánk, ki tudja mi vár még ránk! De ezt a történetet hitelesnek érzem...... Ellentétben más számomra elképzelhetetlen disztópikus filmekkel. Imádom a Beavatott sorozatot!

      Törlés