A hűséges mától a mozikban!

Elérkezett az idő, a mai naptól már mindannyian megnézhetjük A hűségest a hazai mozikban!

Jó szórakozást mindenkinek, a véleményeiteket pedig idelent megírhatjátok. Az enyém is érkezik egyszer, amint ráveszem magam, hogy megírjam.




7 megjegyzés:

  1. Nem lett volna rossz ha nem olvastam volna a könyvet ,de olvastam ezért nem tudtam eltekinteni attól, hogy mennyire átírták. Nem akarok példát írni hátha valaki még nem látta...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így érzek. Ha nem olvastam volna a könyveket, bizonyára nem fájt volna, hogy ennyi mindent megváltoztattak. De na azért Négyes a mozivásznon minden pénzt megér :D

      Törlés
  2. A film ami magával ragadott, most megy a TV-ben. A Beavatott! Most is nézem, ki tudja már hanyadszorra. A Hűséges-t majd hétfön fogom látni, de sajnos elég rossz kritikákat olvastam tegnap. A Lázadónál szerintem jók voltak a változtatások, de úgy tűnik az elözetesek alapján, hogy a 3. részben ez már túl sok lett. Amúgy, ha így folytatják, tán a végét is megváltoztathatnák (erre utal az új cím is: A feltámadó). Hétföre van jegyünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon csalódott vagyok! Tavaly pont akkor adták le az első részt amikor a második a mozikba került. Az éhezők viadalával dettó ezt csinálták. Szerintem jogosan várhatja az ember, hogy amikor a 3. részt nyomják a mozikban, akkor leadják a 2. részt is a tv.-ben. De nem!

      Szerettem az első részt, de az elmúlt egy évben leadták minimum 8x így ez már kezd unalmassá válni. Nyugodtan leadhatta volna a tv2 pocokja a 2 részt, mondjuk ma. :)

      Törlés
  3. Mi holnap megyünk megnézni már nagyon várom ^·^

    VálaszTörlés
  4. Szia! Ma voltam megnézni a filmet, és nekem nagyon tetszett. Eseménydús volt, a romantikus szál sem volt benne idegesít. Kíváncsi leszek a folytatásra. :)

    VálaszTörlés
  5. Én nekem ma sikerült megnéznem, és úgy érzem, muszáj kiírnom magamból a véleményemet, szóval aki eddig nem látta a filmet akkor ezt ne olvassa el!
    Én már előre tudtam az előzetesek alapján, hogy szeretni fogom a csúcstechnológiás fegyvereket(kezdve a drónokatól, a repülőktől stb.), szóval szerintem, ez nagyon jó, hogy belerakták, mert nélküle unalmasabb lett volna. De még így is volt néhány olyan rész, ahol kezdtem unni (ez lehet azért volt, mert ez az első olyan filmem, aminek előtte elolvastam a könyvét, és emiatt veszítettem az élményből, szóval legközelebb biztos nem olvasok előre :D).
    A változtatások nagy részét kedveltem, vagy elfogadtam. Viszont azt, hogy Tobias volt az, aki figyelmezteti Trist és nem fordítva, na az egy kicsit zavart, mivel szeretem Trisben, hogy képes tisztán látni bármilyen helyzetben.
    A kedvenc részem persze a falmászás, azon belül is amikor Tris a levegőben zuhanva megy vissza felrobbantani azt a "valamit" ami az áramellátója volt a kerítésnek. Valamint az is tetszett, ahogy Christina megpróbálja elvágni a kerítést és hátrarepül. Sajnos Tori halálára fel voltam készülve, és tudtam előre, így az nem volt meglepetés számomra.
    Elég látványosra sikerült a csoport nélküliek menedéke, nekem az nagyon tetszett. Nem gondoltam volna, hogy Edgar ennyit fog szerepelni, de nekem nagyon tetszett, viszont Uriah elég keveset lehetett látni, amit sajnáltam.
    Amióta a film 4. része Ascendant lett, onnantól tudom, hogy az egész könyv benne lesz a filmben, mégis meglepetésként ért a vége. Kicsit felelőtlen húzásnak éreztem Tobias felől, hogy csak úgy nekiindult Chicagóba és nem vártam, hogy majd Tris is visszamegy valaha is. Csak úgy mint Edgarral kapcsolatban, Petert sem bántam, hogy a vártnál többet szerepelt. Sőt nagyon bírtam a beszólásait, főleg a végén, amikor Davidhez beszélt :D (kíváncsi vagyok, hogy a folytatásban mit kezdenek majd vele) Meglepetésként ért Marcus felbukkanása, és olyan rég láttam már, hogy kellett egy kis idő, hogy felismerjem, de jó, hogy berakták őt is. Hiányoltam a FourTris pillanatokat, és emlékszem, még régen azon reménykedtünk, hogy nehogy Nitával szerelmi háromszöget csináljanak, ennek ellenére messze állt ettől, aminek félig örülök is, meg nem is. Ha már a hiány érzetről van szó, kár, hogy a Fegyverraktáros részeket kihagyták.
    Akárhogy is nézem, ez még mindig olyan, mintha két részre vágták volna, azzal a különbséggel, hogy a film nem a sikertelen Fegyverraktár betöréssel végződik, hanem azzal, hogy visszamennek a városba. De ettől még ugyanúgy létezik a Hivatal, és számolniuk kell David haragjával, ami ezek szerint a 4. részben lesz. (Már alig várom! :D)
    Összességében nekem nagyon tetszett a film és nem csalódtam benne, de úgy érzem, mintha ez csak egy bevezető lenne az igazi befejezéshez, ami lehet így is van. Szerintem a következő film sokkal pörgősebb lesz. (Valamiért úgy érzem, hogy David nem fog rögtön visszacsapni, de majd meglátjuk ;)
    Kicsit hosszúra sikerült, amiért elnézést kérek.

    VálaszTörlés