Folytatódik A beavatott?

Bizony, ha úgy vesszük, folytatódik a történet, ám csak egy kiegészítő novellával. A We can be mended egy novella lesz, amiből megtudhatjuk majd, mi is történt Tobiasszal A hűséges után öt évvel. A cím ugyebár A hűséges utolsó soraira utal. Pontos hosszúságról egyenlőre nem tudni.
A novellát mindenki meg fogja kapni aki előrendeli a Carve The Markot, a kiadó fogja nekik elküldeni a novellát. Az viszont kérdés, hogy hozzánk, külföldi rajongókhoz ez elfog-e jutni.
Veronica üzenetét a novellával kapcsolatban ITT meg tudjátok nézni.


UPDATE: Ha minden igaz az összes külföldi kiadó meg fogja kapni, így remélhetőleg mi is olvashatjuk a könyv mellett.
A hossza elvileg kisregény lesz, és 5 évvel A hűséges után fog játszódni (gondolom az epilógus után).

7 megjegyzés:

  1. Nem értrm, hogy miért kell még tovább húzni a dolgot. Már sikerült elfogadnom, hogy így lett vége, erre bedobnak egy ilyet...
    Én nem hiszem, hogy el fogom olvasni, mert ha Tobias összejönne valaki mással, akkor én azt csak nagyon sok idő elteltével tudnám elfogadni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ettől félek, hogy összejön valakivel. És sejtem is ki lesz az, ha erről lesz szó (és akkor igaz lesz az az április elsejei "tréfa", amit olvastam.)
      Én elolvasom persze, de nagyon tartok tőle. És tuti, hogy bőgni fogok, már most elkezdtem a gondolatra, hogy ebben nem lesz még egy pici FourTris sem :(

      Törlés
  2. Na most kénytelen leszek megvenni a Carve the Mark-ot, pedig egyáltalán nem érdekel (még az előzetes után sem, kicsit azért megvárom a véleményeket majd). Remélem Én is, hogy 4-es nem jön össze mással, mert soha nem tudnám elfogadni. Elolvasom mindenképpen, hiszen a sorozathoz tartozik. Köszi Bia az új infókat és a szuper munkáidat, a fordításokat, amik vigaszt adtak és adnak még most is a szomorú befejezés után! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit. Én is félek, hogy valakivel összejön Tobias. De azt nem akarom... Majd meglátjuk januárban.

      Törlés
    2. De figyelj, ezt a könyvet csak akkor lehet megvenni, ha a Carve the Mark-ot megrendelem? Mert ha pl. megjelenik magyarul a We can be mended, akkor vajon azt meg lehet venni csak magára? :D

      Törlés
  3. Nem, épp ez a lényeg. Ez amerikában egy ilyen akció végülis, hogy ha előrendelsz egy könyvet, akkor kapsz hozzá valami ajándékot. És ez lesz a Carve the Mark mellé. De ha meglesz magyarul, akkor esélyesen a Ciceró egy hasonló akció keretében fogja ezt a novellát adni a könyv mellé.
    De ha tudok pontos infót, akkor kiírom az oldalra.

    VálaszTörlés