Feliratok

White Bird in a Blizzard


FELIRAT | HDRip | 720p HD 


A film ismertetője
"Kat Connors édesanyja tökéletes háziasszony volt, aki mindig és mindenhol mindenkinek megmondta a családban, hogy mit és hogyan tegyen. Mindaddig, míg a lány 17 éves korában egyik napról a másikra el nem tűnt. Miután Kat sokáig élt az anyja árnyékában, érzelmileg teljesen elnyomva, nem igazán hatja meg eltűnése, s biztosan nem gyanakszik Brock-ra, az apjára. Ahogy azonban telik az idő, Kat kezd rájönni, hogy anyja hiánya mégis hatással van rá, és valójában tudni szeretné az igazságot..."
Forrás: filmkatalógus

A felirat mellett linkeltem két torrentet is, kinek melyik szimpatikus. Azonban mindenkit bátorítok arra, hogy ha megteheti, vásárolja meg iTunes-on a filmet!

A felirat szabadon felhasználható, annyit kérek, hogy a végén se nevemet, se az oldal címét ne szedjétek le! Köszönöm. Esetleg maradt benne hiba, azért elnézést, legelső feliratom. Mindegyik videóhoz passzol, amelyik nevében szerepel a RARBG kifejezés.

A filmről annyit, hogy drámáról van szó, nem fogtok rajta nevetni. Sok benne a káromkodás és a szexuális tartalmú jelenet, így leginkább 18 év felettieknek javasolnám, bár tudom, hogy a fiatalabbak láttak már durvábbat is, én csak mondom.