Isten éltesse az oldalt!


Elhiszitek ti ezt? Mert számomra még mindig hihetetlen, hogy egy teljes év telt el. Pontosan 365 nappal ezelőtt indítottam el ezt a kis oldalt, ami azóta nagyon a szívemhez nőtt. Veletek együtt! Imádlak titeket, amiért ilyen kitartóan látogattok ide, akik meg még a véleményüket is megosztják, azokat még inkább szeretem!

De nézzük számszerűen, mi is történt az elmúlt évben!

Több, mint 84 ezer oldalmegtekintés! Csak az elmúlt egy hónapban az oldal látogatottsága meghaladta a 10 ezret! Elképesztő! Erre tényleg nem tudok mást mondani!
490 bejegyzés és 473 megjegyzés (aminek a fele az én válaszaim, de annyi baj legyen!)
Meglepett, hogy külföldi országokból is nézik az oldalt. Az még annyira nem, hogy az Államokból 2 ezerszer kattintottak ide, de hogy még Oroszországból és Indonéziából is több száz megtekintést tudhat az oldal a magáénak, az nem semmi!

A Top 3 legnépszerűbb bejegyzés az elmúlt évben:
Te melyik csoportba tartoznál?
Pasizási tanácsok Tristől
Fanfic: A jövő kezdete - 16. fejezet
Azon picit meglepődtem, hogy A jövő kezdetének ezt a fejezetét többen nyitották meg, mint az elsőt... Mondjuk értem az okát ;) (És hogy megelőzzem a nyolcvan millió kérdést: készül a következő fejezet, csak legyetek türelemmel!)

Legtöbbször pedig a Fanfiction és a Filmzene oldalakat néztétek meg.

Az ajándék sem fog elmaradni, mivel a hétvége folyamán szeretnék több mindent megosztani veletek (remélem, sikerülni fog), valamint ahogy azt látjátok, itt az új dizájn is! Remélem tetszik nektek, kíváncsi vagyok a véleményetekre, szóval nyugodtan írjátok meg!

A fejléc alatt a kis képek az elmúlt hónap legnépszerűbb bejegyzéseit hivatottak bemutatni. A menü mellett megtalálhatjátok a magyar Facebook csoportot, a Twitter oldalamat, ahol többnyire a témába vágó dolgokat osztok meg (mondjuk többségében angolul), valamint az oldalhoz csatlakozó Tumblr profilt is onnan érhetitek el.

Még van pár része az oldalnak, ami nem került a helyére, de többségében alakul a molekula. Ami még nagy szerkesztésre vár, az a Színész adatlapok (amiket már létrehoztam, de nem sikerült mindet teljesen megcsinálni), valamint a Kép- és Videógaléria vár felújításra. Kérlek titeket, hogy várjátok türelemmel, ameddig ezeket helyre rakom.

Ha valami nem működne esetleg, azt jelezzétek nekem hozzászólásban, a chaten, vagy e-mailben.
Emellett ha szeretnétek megosztani A beavatottal kapcsolatos alkotásaitokat, nyugodtan keressetek meg!

Végezetül nem tudok eléggé hálás lenni nektek, amiért nézitek, osztjátok, kommentelitek az oldalt és annak tartalmát. Elképesztőek vagytok! Remélem a következő évben is velem tartotok, hiszen az utazás még a felénél sem jár!


15 megjegyzés:

  1. Tényleg furcsa, hogy már eltelt egy év. Én személy szerint nagyon szeretem a blogodat és remek munkát végzel! Az új dizájn nagyon jó, főleg a fejléc! Remélem, hogy a következő év is ilyen sikeres lesz- vagy még sikeresebb! Csak így tovább! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Én is belegondoltam, hogy fú, még most tettem ki az első bejegyzést, aztán már huss, el is telt egy egész év. Igyekezni fogok, hogy továbbra is tartalmas maradjon az oldal :) <4

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik az uj dizájn !!!!*.* És le a kalappal elötted hogy már egy éve csinálod az oldalt!!:))) gratu!!! :) *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki :) köszi szépen, remélem a következő év is ilyen szuperül fog eltelni!

      Törlés
  3. En oszinten szolva imadom ezt az oldalt, mert mindig erdekes hireket olvashatok itt a temaban. Zsenialis munkat vegeztel szerintem is, egy evig kitartoan csinaltad ezt az egeszet, ami rengeteg munkaval jar. En csak koszonetet szeretnek neked mondani, ezert az egesz evert. Mindig minden olyan jo itt, minden.Koszonom! Nagyon jo az uj dizajn, nekem is nagyon tetszik, :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú nagyon köszönöm, tényleg jól esik ilyeneket olvasnom :) Örülök neki, hogy ennyire tetszik az oldal, és csak remélni tudom, hogy a továbbiakban is tetszeni fog :)

      Törlés
  4. Én teggnap írtam Neked, de valamiért nem kaptaad meg:(
    Úgyhogy leírom mégegyszer :) :
    YAAAY! Boldog Szülinapot! A kinézet nagyon ott van, és dupla ennyi sikert a következő évekre, mert megérdemled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lényeg, hogy most ideért a baglyod :)
      Kösziii szépen ^^ Remélem továbbra is ilyen jól fog menni a bolt ;)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett! Boldog szülinapot a blognak és még sok-sok ilyet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! És szuper hogy neked is tetszik :D

      Törlés
  6. Nagyon-nagyon kiràly lett az új dizájn! Mindig érdemes az oldalra látogatni, csak így tovább! :)) ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Kata! Igyekszem, hogy a jövőben is érdemes legyen bekukkantani ;) ^^

      Törlés
  7. Igaz utólag, de boldogat! :D És gratulálok! Szupi az oldal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj köszi :) Örülök, hogy tetszik az oldal, remélem továbbra is fog :D

      Törlés