Öt vicces tény Rosa Salazarról

Az Instyle-nak hála kaptunk egy érdekes cikket Rosa Salazarról, aki ugyebár A lázadóban Lynn-t alakítja. Ezt fordítottam le nektek, bár néhol mellőztem a szó szerinti fordítást. Valamint a cikk elejét inkább nem fordítottam le, inkább írtam nektek egy saját kis bevezetőt.


A fiatal színésznő neve eddig szinte ismeretlen volt a filmiparban, hiszen korábban főként sorozatokban kapott epizódszerepeket. Így amikor megtudtuk, hogy csatlakozott A lázadó stábjához, jogosan kérdezhettük: ki ez a lány?

Korábban nem hallottunk róla, most mégis itt az alkalom, hogy megismerjük. Véleményem szerint már az is sokat elárul róla, hogy Lynn szerepéért levágatta a haját, és ahogy az Instyle-tól megtudjuk, igazán menő csaj, akinek megvan a humoros oldala is. Annyit még pluszban elárult magáról, hogy nem egy misztikus lány: nem foglalkozik a számmisztikával, annyit tud csupán, hogy Rák, és kész.

És Rosa következő nagy szerepe A lázadó után Az útvesztő második részében, a Tűzpróbában lesz, ahol Brendát fogja alakítani.

Most pedig nézzük azt az öt vicces tényt! Bár ezek inkább érdekességek, amiket Rosa mondott az interjú során, de sebaj! Katt a Továbbra!

1. Shailene Woodley, aki közismert az egészséges kajáiról megkínálta a stábot egészséges rágcsálnivalóval A lázadó forgatásán.

"Hozott nekünk ilyen zeller-alma-répa lét. Vagy kiválasztott valami különlegeset a számunkra, mint például 'Hoztam neked grapefruitosat!' Igazán kedves és megható volt tőle."


2. Rosa Mohawk hajat kapott A lázadóban, ami segített belerázódnia a karakterébe - és még menőnek is érezte tőle magát.

"Azt akarták, hogy leborotváljuk az egész fejem, de én úgy gondoltam, 'Csak az egyik felét borotváljuk le, és nézzük meg, hogy fest.' Nem volt elég kemény, így aztán leborotváltuk a másik felét is, a Mohawk copfomat pedig befestettük fehérre. Mikor felébredtem, és belenéztem a tükörbe minden nap, úgy éreztem, hogy 'Szent ég, úgy nézek ki, mintha ő lennék'."



3. Meg kellett tanulnia, hogyan kell fegyvert fognia A lázadóban alakított szerepe miatt.

"Sok fegyverekkel kapcsolatos gyakorlatot kellett megcsinálnom, ami igazán nehéz tud lenni. A film egy nagyobb harc előfutára; nagyon elmei síkon zajlik. Igazából több mutatványt kell végrehajtanom most a Tűzpróbában, mint amennyit A lázadóban csináltam."


4. Azt szeretné, hogy mindig Adam Pally legyen a párja a képernyőn.

"Ő olyan, mint a filmbéli férjem és nagyon vicces. Együtt fogunk csinálni egy másik filmet, ráadásul ugyanazzal a rendezővel és forgatókönyvíróval, mint a Night Owls-nál. Imádunk egymással dolgozni, és ez az, amit igazán szeretnél csinálni, nem? Hogy Adam Pally világa körül legyél."


5. Lélekben igazi fiús lány - és ez a nem flancos ruhatára tükrözi is.

"Szeretem, ha kevés cuccom van. Lélekben egy igazi fiús lány vagyok, sőt testileg is. Életem minden napján American Apparel farmert hordok."


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése