Theo kedd: Fotósorozat és interjú


Ezúttal egy interjút hoztam Theoval, amit az LA Times készített, ezzel a remek fotósorozattal egyetemben. Az egész cikket nem hozom, mert sok benne a rizsa, így csak a lényeget.


Theo Négyes szerepéről:
"Amit szeretek benne az az, hogy ő nem egy Joe Hero. Egyfelől csendes, mégis tekintélyt parancsoló személyiség. Megvan a jó morális célja. Nem önként fogad el bármilyen vezetői szerepet."

Szuperhősökről:
"Az nem jó, ha valakinek az az életcélja, hogy akciófigura, egy nagydarab fickó legyen."

Régebben szaxofonon játszott, hogy viszonyul ehhez most, hogy pár éve csak a színészettel foglalkozik:
"Most már félve érintek meg egyet is. Úgy érzem, minden tudásomat elfelejtettem. Ez elszomorít."



A beavatott rendezője Theo-ról:
"Olyasvalakire volt szükségünk, aki igazi férfi, és aki elég erős és kiemelkedő. Shailene olyan színésznő, aki elnyomja a másik karaktereket, és nekünk olyan színész kellett, aki vissza tud vágni. Shailene kissé megijedt tőle, ellentétben más színészekkel."


A szerepekről, amiket A beavatott óta felajánlottak neki:
"A forgatókönyvek és a lehetőségek változása és növekedése nagyszerű, de ez egy kétélű kard. Könnyű lenne elfogadni azokat, amik egyszerűek, és nagyszabásúak. Azok a projektek, amiket szeretnék csinálni, legalább három-négy évig, legyenek egyediek ahhoz, amit csinálok, és legyenek kisebbek."

Shailene-nel közös munkáról:
"Néha egy jelentős film természete, az alapanyag, a jelenet nem foglalja magában azt a gazdagságot, amit el szeretnél érni. Mi mindig azon voltunk, hogy együtt dolgozva értelmet adjunk a dolgoknak, és annyira valóságosak legyen minden, amennyire lehetséges ebben a világban. Beszéltünk a makacsságról és a különbségekről Tris és Négyes között."


Shailene beszél kicsit Theo-ról:
"Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt csinálhatjuk ezeket a filmeket. Mindketten úgyanúgy gondolunk erre a szakmára. Nagyon szeretjük a filmkészítést, és imádunk a forgatásokon lenni... De nem e körül forog az életünk. Megvan a nagyon magánéletünk, amit fontosnak tartunk, és nem akarjuk megosztani a világgal."

Theo a közösségi médiáról:
"Úgy gondolom, hogy ha megosztod az életed bensőséges részleteit az emberekkel, akkor valamivel nem vagy tisztában. Én szeretem megtartani a dolgaimat magamnak. Az én személyiségemmel valószínűleg bajba kerülnék, mert valami nem túl helyénvalót mondanék."


Forrás: fyeahtheojames.com


2 megjegyzés:

  1. Theo légyszi, vágasd már le a szakálladat!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem kell így is nagyon helyees!! :D <3

    VálaszTörlés