Ilyen lesz A lázadó menüje az iTunes-on

Előkerült egy videó, hogy is fog festeni A lázadó menüje azok számára, akik iTunes-on keresztül vásárolják meg. Hogy ez lesz-e a DVD-n is, vagy más, azt egyenlőre nem tudni.



4 megjegyzés:

  1. Szia Bia!
    Hát minden elismerésem és köszönet a blogért, kicsit miattad is rajongó lettem (a többi blog amire rátaláltam már rég feladta) Remélem kitartasz, a Hűséges 2 még messze van, de mi szeretettel várunk minden infót és a fordításokat is!
    Sicu555

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Oh én köszönöm, hogy feljössz a blogra, és örülök neki, hogy emiatt még inkább szereted a történetet. Igyekszem kitartani, bár a tavaszom elég húzós lesz (gyakorlat, szakdolgozat), de ha lassan is, én itt leszek, és hozom a híreket, meg a többit. :)

      Törlés
  2. Csak nekem tetszik a zene ami a menü alatt szól ? :D Jó lenne ha lenne DVD is ... én legalábbis nem bánnám :) Köszi az infót <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó is, valamelyik szám a soundtrackről csak nem tudom így, hogy melyik. Reméljük lesz ilyen a DVD-n, bár a magyaron... nem tudom. Én szerintem majd egyben fogom megvenni az összes részt egyszer, persze külföldről.

      Törlés