Néhány kép a forgatásról

Érkezett néhány kép A hűséges forgatásáról. Végre láthatjuk Shai haját. Bizony, ilyen lesz Tris a harmadik filmben. De itt van még Uriah, Johanna, Christina és Caleb is. Meg egy csapat statiszta.





4 megjegyzés:

  1. Sehol... Tuti biztos láthatatlannátévő köpenye van.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Theot kiírták a sorozatból. :D Nagyon gyanús, hogy semmi fénykép, hír, stb. nincsen róla. Biztosan elege lett ebből az egész felhajtásból, amit nem is csodálok. Mindenáron össze akarták hozni Shai-jel, ami gondolom a párkapcsolatának sem tett jót. Jöttek-mentek a teóriák, hogy így ölelik egymást, úgy néznek egymásra, stb... Ez gondolom a sorozatnak jót is tett, de Theo magánéletének tuti nem. Kicsit sajnálom a barátnőjét. De gondolom ezzel nagyon egyedül vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emiatt a folytonos pletykálás miatt én is sajnálom. Nem is csodálom, hogy nincs semmi közösségi oldalon fent. Sajnos ilyen ez a mai világ, meg Hollywood. Az egész a pletykákról szól, aztán próbáld megóvni a magánéleted ha tudod. Nem titkolom, hogy nagy Sheo fan vagyok, de az ő életük, éljék úgy, ahogy nekik jó. És az sem szép, hogy a rajongók hogy letámadják Ruth-ot vagy épp Nakho-t. Inkább örülnének neki, hogy a kedvenceik boldogak.
      Amúgy Theo alapból szeret rejtőzni, úgy vettem észre. De majd lesz róla is képünk. Hamarosan kapunk DVD promo-t, más nem, akkor kapunk valamit.

      Törlés