Ian Belgard A hűséges csapatában

Volt már pár gyerekszínész A beavatottban és A lázadóban is és természetesen lesz A hűségesben is. Az egyik kislányról majd később még szót ejtek, viszont ma jött a hír, hogy Ian Belgard, aki eddig leginkább csak reklámokban szerepelt, és filmekben csak mostanság kezd feltűnni egy-egy mellékszerepben. Viszont ha lehet hinni az IMDB-nek, akkor ez a kissrác nem csak egy jelentéktelen kis mellékszereplő lesz A hűségesben. Ugyanis úgy fest ő fogja alakítani Négyest gyerekként!



Ezek a képek a forgatás helyszínén készültek, és hiába nagy titkolózás, nekünk már az ajándék tetoválás sokat mond, ahogy Atlanta is.

Mit szóltok a hírhez és a választáshoz? És ha még inkább el akartok olvadni, nézzétek meg, hogyan énekli Ian a Jégvarázs egyik dalát a Tovább után!




8 megjegyzés:

  1. Jaaaj de édes :3 Teljesen elolvadtam ^.^ Csak én nem emlékszek olyan részre a Hűségesből ahol Négyest gyerekként látjuk ? O.o ( Már rég olvastam,tervezem a trilógia újra olvasását) De a lényeg hogy nagyooon cuki :3 Köszi az infót,Bia <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, valóban nincs a könyvben olyan jelenet, ahogy Négyes gyerekként szerepelne (maximum a vége felé egy fejezetben van róla szó, de az majd a 2. részben esetleg), de kit izgat, mikor olyan zabálnivalóan aranyos ez a kiskölyök. *-* És szívesen az infókat <4

      Törlés
  2. Theo ha jól emlékszem valahol azt nyilatkozta, mivel két részre lett bontva a Hűséges, ezért több idejük lesz sok mindent elmesélni. Én örülök ennek!

    VálaszTörlés
  3. Ha jól emlékszem Theo valahol azt nyilatkozta, mivel két részre lett bontva a Hűséges, ezért több idejük lesz sok mindent elmesélni a filmekben. Úgy legyen! :)
    Sicu555

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gépem megint rakoncátlankodik és azt jelezte, hogy nem ment át a bejegyzésem. Bocs az ismétlésért!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Semmi gond. Igen, Theo mondott ilyet valamelyik interjúban, talán fordítottam is. Én is örülök nagyon, hogy lesznek plusz részek. A könyvet úgysem kaphatjuk vissza egy az egyben (ezt annyira nem is szeretném), és legalább láthatunk olyan részeket a vásznon, ami számunkra is újdonság lesz.

      Törlés
  4. A hűséges a leggyengébb a trilógia könyvei közül, szóval egyáltalán nem bánom ha változtatnak rajta illetve "felturbózzák". Remélem hogy jobban be lesz mutatva maga a Kormány illetve a kinti világ is.

    VálaszTörlés