Végre itt a Hugo Boss reklám!

Igaz, hogy csak keddre ígérték, mégis előbb érkezett egy 30 másodperces reklám! Figyelem: nagyon dögös videó következik!


Vajon kedden is kapunk még? Majd kiderül.

10 megjegyzés:

  1. De ez a reklám csak 30 másodperces, már csodálkoztam, hogy 30 perces reklám, az már majdnem egy egész estés film. Ez nagyon kevés Theo-ból! Reméljük kedden jön egy hosszabb változat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh bocsi, megártott a sok Barátságos életvitel. Máris javítom xD
      Nem biztos, hogy lesz kedden, de egyenlőre sem megerősítést, sem cáfolatot nem láttam. Ha nem hozok semmit, akkor nem volt.

      Törlés
  2. Ohhh, azt hiszem nedves bugyival fogok reggel felkelni... :D

    Na de viccet félretéve, miért nem csukta be a száját Theo?
    Így olyan bambán néz ki... de amúgy jó meg minden de nem olyan észveszejtő...5-ből 3-as, és nem Theo hibájából

    0:24-nél pölö jobb lett volna ha egyedül van (csukott szájjal) és olyan Theosan felnéz... <3 először csak felemeli a kis buksiját és felpillant a szemével... na az lett volna 5-ből 5.

    Szerintem a rendező nagyon nem használta ki Theo képességeit,,,

    (yt-on volt egy sexi videóklippje Justin T. zenéje alá volt összevagdosva, tök szuperül. Na abból mazsolázhatott volna a rendező :P )

    Plakátra leszek még kíváncsi, lehet veszek is egy újságot (nem tudom mibe szoktak ilyenek lenni? joy? cosmo? és lelaminálom azt az oldalt :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Kedves" Névtelen! Igy ilyen formában nem vállalva a Neved, számomra nem elfogadható amilyen formában a véleményedet közlöd! Biának köszönhetjük az egész oldalt és minden apró infót, amikre Te csak negatív hozzászólásokkal tudsz reagálni. Én örülök annak, hogy itt olvashatom a többiek fordításait és Bia csodás regényét, a novelláit, amit értünk tesznek. Nagyon sok munka van benne, amit nem tudsz értékelni!
      Üdv.

      Törlés
    2. Nyugi, semmi gond. Elfogadunk minden véleményt. Viszont én nem nagyon értek a filmkészítéshez, és nem is szoktam ilyen apróságokra figyelni. Nekem ez így tetszett, neked nem, de hát nem szerethet mindenki mindent.
      Köszi Sicu, nagyra értékelem a támogatásodat. Igaz ami igaz, rengeteg a munka ebben az oldalban. Nélkületek nem menne ;)

      Törlés
    3. Kedves Sicu 555!

      Szerintem te valamit nagyon félreértettél!
      Nem a blogot/oldalt, novellákat kritizáltam, hanem a reklámot, hogy nem használták ki Theo képességeit. Gondolom Bia nem volt ott a forgatáson, nem volt beleszólása vagy rosszul gondolom? ;)

      Vegyél egy nagy levegőt, fújd ki és olvasd el még egyszer a kommentemet, rá fogsz jönni, hogy félreolvastad ;)
      (amúgy a bejegyzésre szuper-t nyomtam, de a HB-s reklámját 5-ből 3-ra értékelem MÉG mindig. Nem is értem hogyan érthetted félre, hiszen Bia oldalán csak 3 értékelés közül lehet választani (vagyis ha akartam sem tudtam volna 5-ből 3-at adni) és nem 5 közül :P )

      Üdv:
      Névtelenke
      :)

      Ui.. nemcsak én egyedül posztolgatok itt "Névtelen" alatt, ezt azért megsúgom neked ;)

      Törlés
    4. és a 2015.08.28 18.30-as kommentelő sem én voltam.

      Törlés
  3. Most konkrétan meghaltam és a mennybe kerültem *--* Hogy a bánatba lehet valaki ilyen dögös ?! De most komolyan *O* Látszik hogy a 3 fiú közül ő örökölte az összes jó gént :3 Nekem kifejezetten tetszett ez a reklám és Theo egyáltalán nem néz bambán inkább ilyen szexy pasisan :DD Ami neki nem is olyan nehéz.Csak én kezdtem el kivörösödni már az elején ? xd Épp valamelyik nap beszéltük barátnőmmel hogy Theo milyen szexy pasi és hogy ilyen miért nincs Magyarországon... erre barátnőm :- Mert ide még Samara is pénzért jön... xdd Azt hiszem ezt a videót még vagy 20x megnézem és közben olvadozok :DD Nagyon szépen köszönöm a videót Bia ! Földobta az estém <4 *-* Azt hiszem ma Theoval fogok álmodni...*--* További szép estét és Theos álmokat kívánok :3

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, ha 10 évvel fiatalabb lennék, és nem lennék foglalt, valószínűleg én is így olvadoznék, mint ti. De így csak visszafogottan olvadok el. :) Azért már 3x megnéztem. Nagyon dögös lett!!!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Sicu 555!

    A másik Névtelen tényleg nem ua. volt, mint az egyik Névtelen, és igen, többen is vagyunk itt elég Névtelenül. Példának okáért gondolom a Sicu555 sem egy valódi név, nem beszélve a profilképedről, amin gondolom nem te vagy látható, szóval ennyit a névvel vállalt kommentjeidről. A másik pedig az, hogy én sem Bia munkájáról nyilvánítottam véleményt, azt nagyon is nagyra értékelem. Köszi Bia ezúton is. Én csupán azt írtam, hogy az a fél perc, ami a végeredménye a HB reklámnak, elég kevés Theo-ból, és erről nem Bia tehet, természetesen. Talán megengedhetem magamnak ezt a kis kritikát így Névtelenül is, vagy rosszul gondolom? Szabad véleménynyilvánítás van tudtommal, amit te is gyakorolsz, mint előzőleg írtam, elég Névtelenül.

    VálaszTörlés