A hűséges teaser trailer!

És nem is kellett sokáig várni, itt A hűséges teaser előzetese! Az elején egy kis áttekintéssel, de sok mindent láthatunk az új részről.

Feliratos verziónk is van, hála AbnegationBoynak, amit ITT meg tudtok nézni. (Ha esetleg leszednék, akkor fel lesz téve máshova.)

Nektek hogy tetszik?



21 megjegyzés:

  1. Hát az biztos hogy lesz miért izgulni :)

    VálaszTörlés
  2. Ez kurva jó. :3 Elnézést a csúnya szóért, de ez tényleg rohadt jó. Már várom a rendes trailert és a filmet. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én fejemben ettől durvább kifejezések is megfordultak :D Annyira jó!!

      Törlés
  3. Egy istennő vagy Bia <4 !!! Annyira örülök hogy csinálod a blogot és értesítesz minket a legújabb fejleményekről ! És akkor most a videóról:- IMÁDTAM *.* imádom Zoe haját és Shai-is *-* Theo pedig még szexibb mint valaha ( ilyen egyáltalán van ? :D Theo mindig,minden körülmények között szexy ... ) Daved-et már utálom ... és mi az a fehér ruha Shai-en ?! o.o Na de a lényeg hogy volt FourTris rész az előzetesben amit nagyon komáltam :D Ezer köszönet a videóért és már nagyon várom a film előzeteseit is ^.^ Puszi <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszi! Hát amíg az előző bejegyzést a suliban sikerült megcsinálnom, erőpróbáló feladat volt.
      Theo mindenhogy szexi, ezt már megfigyelhettük. Annyira jó az egész, még nem tértem magamhoz. David nagyon idegesít már most. Kíváncsi lennék mit gondolnak róla, akik nem olvasták a könyvet.
      Nagyon szívesen! Puszi! <4

      Törlés
  4. Hűű, Bia, feldobtad a szürke hétköznapokat! (Mint mindig, amikor valamit kiraksz a blogra). Szerintem holnap reggel az iskolában zombi leszek, mert egész éjjel ezt fogom nézegetni :D :3. Libabőrös lettem, amikor megláttam A hűségeses részeket, és úgy vigyorok, mint aki be van drogozva :D. Nagyon jó, de a FourTris a legjobb benne <4. Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen. Az én napomat is feldobták, mikor megláttam, hogy még ma jön, és nem sikonyálhattam örömömben, mert még is csak a suli folyosóján ücsörögtem... Még most sem találok szavakat!

      Törlés
  5. Nézve a 3. rész előzetesét, még mindig az a véleményem, hogy a második részt nagyon de nagyon elszúrták (sok digitális zöld hátterű munkálatok...stb. miatt).

    De meglepett hogy ilyen hamar itt az előzetes. (decemberre vártam)
    + az előzetesben Tris haja végre nem Pistike frizú +300 pont
    + az a csók jelenet ..+1000 pont elmehetett volna hugo boss reklámjába is 3:)
    - a falon való ilyen felfutás -20 pont (ugyan már ki tud így felfutni a falon, ha éppen nem szimuláció közben van? nem értem. az első részben az tetszett hogy full reális volt: nagyon nehezen volt kiszúrható a digitális rásegítés, de a függőleges falakon való ilyen könnyű felfutásokat ugyan már, hagyjuk...)
    - a színészi játékról nem lehet még semmit mondani, mert nem sokat mutattak belőle (sajnos)

    remélem a 3. rész jobban bennem marad, mint a második.

    Köszi Bia a videót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké... nem tudom ki vagy de nagyon tetszel xd kedvencem a " Pistike frizura " :'D Nekem kifejezetten tetszett a falon való fülfutás ^^ Nagyon badass volt az biztos :D De kinek mi a véleménye ! És itt megköszönöm AbnegationBoynak a fordítást :3

      Törlés
    2. Wow *-* feljövök a blogra, és itt a teaser. Ezer hála Bia;) nekem Tris új haja valamiért nagyon nem jön be, de Sebaj. Csak én nem láttam Uriah-át :'( Theo Theo(nem lehet szavakba önteni). És én olvastam a könyvet, de megvan az a morbid hajlamom hogy a gonosz karakterek is a szívemhez nőnek, és hát igen, David is. Remélem Jeff Danielsnek menni fog a szerep. Matthew is hiányzott, bár rajta túl tudom tenni magam, mégiscsak egy teaser. A fehér ruha pedig olyan furcsa a dok fekete Bátor cucc után :D de még mindig a hatása alatt vagyok, mert ez eszméletlenül jó lett

      Törlés
    3. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki imádta Tris haját A lázadóban, és itt is tetszik.
      Uriah hiányzik, nem értem hol van. A forgatáson ott volt, szóval lennie kell valahol. Matthew háta látszik, mikor bemennek David irodájába.
      Nekem tetszik a fehér ruha. A feketéből fehér lett, remek kontraszt. És képzeljétek el Theo-t abban a fehér trikóban... *-*

      Törlés
    4. A lázadóban én egyenesen imádtam a haját, itt meg valamiért nem. Elképzeltem :D amúgy csak én stresszelem magam azon, hogy hol a jó büdös p******n vágják ketté a filmet? Nekem annyira egységes az egész :'( amúgy leforgatták egybe a két filmet, vagy a következőt majd jövőre??

      Törlés
    5. Nem, külön forgatják őket, szóval még lesz egy forgatás. De nem értem miért kell kettévágni, és hogy hol fogják, passz...

      Törlés
  6. Kedves Nóri!
    Köszi.
    <3
    Bár most egy kicsit elgondolkodtattál... lehet igazad lesz és ha 3d-ben adják majd le ezt is, akkor nagyon oda fog ütni ez a falon felfutás :)

    VálaszTörlés
  7. Ezért érdemes volt ma felkelni!!!!! Köszi Bia!

    VálaszTörlés
  8. Asszem sosem örültem egy előzetesnek sem úgy,hogy ne tudjak aludni.
    Nekem kifejezetten tetszett a Lázadó frizuja Shainek,egy kicsit túl rövidnek mondtam akkor,de elmegy.De ezt a frizut egyszerűen imádom.Bia,nem vagy egyedül :D Puszi <3

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik... Könnyes a szemem...Várom nagyon....Újra Velük!!!

    VálaszTörlés
  10. Furcsa lesz a képzeletemből kiemelni Őket, de ez a meglátás is elgondolkoztató

    VálaszTörlés