Más lesz A hűséges 2. részének címe

Váratlan döntés történt a mai nap, ugyanis hiába könyveltük el már hónapok óta, hogy lesz A hűséges 1. része meg A hűséges második része, mert úgy döntöttek, hogy a negyedik film egy másik, új címmel fog 2017-ben a mozikba kerülni.
A harmadik film marad Allegiant (A hűséges), a negyedik résznek pedig Ascendant (Befolyásos vagy Felemelkedő) lesz a végleges címe.


Hogy ennek mi az oka? Veronica Roth szerint a változtatások indokolták a cím megváltoztatását. Ő sem tud sokat arról, mi is kerül megváltoztatásra, velünk együtt fog izgulni, és azt szeretné csak, ha a filmkészítők hűek maradnának a karakterekhez.

És ha már kaptunk két posztert, az ezeken szereplő címek is beszédesek:
- Rombold le a világod határait
- A befejezés sosem az, amire számítanál.

Valamint a hivatalos oldal is megváltoztatta a képét/nevét/borítóját Allegiantre. Szóval lassan indul a promóció...


5 megjegyzés:

  1. Remélem, azért a történet végét nem változtatják meg. Jó lenne, ha az maradna a vége, ami meg van írva. Lehet, hogy ezt sokan ellenzitek, de én szívesen megnézném, ahogy Theo elhullat egy-két könnycseppet. :3 biztosan nagyon édes lenne :3 <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akármennyire bőgni fogok, én is támogatom, hogy maradjon csak az eredeti befejezés, azt ne rontsák el valami gáz befejezéssel. A poszter szlogene szerintem pont erre utal, hogy nem lesz változtatás, ahogy azt egyszer a producerek meg is ígérték. Theo alakítását én is megnézném, tehetséges színész, meg kell mutatnia ezt az oldalát is.

      Törlés
  2. Én sem szeretném, ha megváltoztatnák a befejezést. Ha már végigbőgtem a könyvet, szeretném a filmet is.

    VálaszTörlés
  3. Lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de nagyon szeretném, ha más lenne a vége. Annyi szenvedés vesz körül minket a való világban, legalább a reményt hagynák meg nekünk, hogy másképpen is történhetnek a dolgaink.

    VálaszTörlés
  4. A legjobb döntés az volna, ha a mozikban a filmet az eredeti befejezéssel vetítenék le, de a DVD-n kapnánk egy ajándék befejezést, ahol Tris él és mindketten boldogak. Nem kellene gyerek, még esküvő sem nagyon, csak az legyen, hogy a végére minden jóra fordult. :)
    (bár lehet, hogy ezt csak én szeretném...)

    VálaszTörlés