Fanfic: A jövő kezdete - 37. fejezet



FIGYELEM! CSAK AZOK OLVASSÁK EL, AKIK OLVASTÁK A HŰSÉGEST!


Nagy nehezen elkészült A jövő kezdete 37. fejezete is. A múltkori függővég után most egy kicsit máshol vesszük fel a történet folyamát. Vajon helyrerázódnak lassan a dolgok? Mást nem, egy akciódús fejezetet garantálhatok, ami remélem tetszeni fog.

Jó olvasást a fejezethez! :)





37.




TOBIAS





Még mindig gyomorszorító érzés úgy végigmenni az Önfeláldozók szürke házai között, hogy tudod, már alig néhányban van élet. Lassan az egész körzet az enyészetévé válik. Az épületekben csak a halál lakik, ami az éjszaka sötétjében még hangsúlyosabb.

Magam előtt látom a ködös reggeleket, mikor a napfény mindent megtett, hogy áttörjön a szürkeségen, de a város ezen részén hiába próbálkozott, így aztán a nyomasztó szürkeség belengte az őszi iskolai napokat. Még élénken él az emlékeimben, ahogy rettegve indultam neki a suliba vezető útnak a többi Önfeláldozó gyerek mellett, miközben igyekeztem nem túlságosan sietni, hogy távol kerüljek az apám házától, és hogy ez ne tűnjön fel senkinek.

Most viszont az élénken tevékenykedő emberek eltűntek, és olyan, mintha egy kísértetvárosban sétálnék. Csak néhány ablakon látok fényt kiszűrődni.

A Prior-ház épp oly néma és üres, mint mikor legutóbb itt jártam. Sőt, most még elhagyatottabb, hiszen most nem menekült ide senki, aki felmelegítette volna a kihűlt helyiségeket, és aki már a jelenlétével is életet csempészett volna a kiürült családi fészekbe.

Ahogy fellépdelek a lépcsőn, elgondolkodom, milyen lehetett itt élni, mielőtt még a városban elszabadult a pokol. Nem hinném, hogy sokban más, mint a többi szürke házban. Kivéve persze ahol én nőttem fel.

Egy pillanatra elönt az utálat az apám iránt. Ha nem tilt el minden nyilvános eseményről, amiről csak lehetett, talán korábban jártam volna ebben a házban. Talán akkor évekkel korábban találkoztunk volna...

Megpróbálok visszaemlékezni rá, milyen volt Tris még az iskola falai között. Csak néhányszor láttam őt, viszont azok a képek annyira összefolynak a fejemben annak a Trisnek a képével, akit ismerek, hogy képtelen vagyok különválasztani a kettőt. Akkoriban igyekeztem észrevétlen maradni mindenki számára, így én magam sem figyeltem a környezetemet.

Nem tehetek mást, a képzeletemmel helyettesítem a hiányzó emlékeket.

Szomorkás mosoly jelenik meg az arcomon, ahogy elképzelem a kis Beatrice-t, ahogy a konyhában segít az anyukájának, vagy ahogy igyekszik halkan leszaladni a lépcsőn. A szemeim előtt lebegő kislány épp oly konok, mint amilyen Tris.

Benyitok az emeleti szobákba, mintha csak megtalálhatnám itt őt, épp mint legutóbb. Pedig tudom, hogy erre a leghalványabb esély sincs. Jelenleg ez az utolsó hely, ahol a nyomára akadhatnék. Nem is tudom mit keresek. Megnyugvást? Talán. Bár inkább az érzés hajt, hogy itt lehetek hozzá a legközelebb. Azon a helyen, ahol élete legnagyobb részét töltötte.

De vajon valóban itt kerülhetek hozzá a lehető legközelebb? Hiszen itt még nem volt az a lány, aki én ismerek. Az Önfeláldozók elfojtották a benne lobogó tüzet, amely csak a Bátraknál kapta meg azt a szikrát, amitől lángra lobbant.

És ami megbabonázott.

Caleb urnája még mindig a szobájában van, pont ahogy Tris hagyta. Remek helyre került, az biztos, az imádott könyvei közé. Csakhogy örökre nem maradhat itt. És csak a húga döntheti el, hol legyen végső nyugalomra helyezve.

Még inkább összeszorul a szívem, mikor teszek egy kört Tris korábbi szobájában, ami épp olyan, mint az enyém volt. Csak itt a falak nem itták be a vér, a könnyek és a fájdalom szagát. Viszont elképzelem, ahogy az unalmas estéken fel-alá járkált a szobájában, mert nem volt mivel lekötni a felgyülemlett energiáját. Számára ez a ház épp úgy börtön volt, mint ahogy nekem is; csak míg apám háza a testemet zárta rácsok közé - vagy épp a szekrénybe -, addig Trisnek a lelke raboskodott az Önfeláldozó szürkeségben.

Mégis, ez a ház több gondoskodást és szeretetet látott, mint amit el tudok képzelni. Legalább neki volt rendes családja...

Érhez, hogy enyhén elpirulok, mikor a gondolataimat elöntik a legutóbbi itt tartózkodásunk képei. Akkor minden szabállyal és eszménnyel szembe mentünk, amit a régi csoportunk magáénak vallhatott. Mégis, kétségkívül ez a legszebb emlékem, amit az Önfeláldozókhoz köthetek. Akkor valahogy semmi nem számított; sem a háború, sem a veszteségek, sem a sebek.

A szülei szobájába is benézek. Lassan megtelepszik a por a bútorokon, hiszen már hónapok teltek el a végzetes nap óta, mikor ez a csoport szinte megszűnt létezni.

Nem is nézem hova lépek, gondolatban egész máshol járok. Tudom, hogy vissza kéne mennem a kórházhoz, hiszen ha a doki megtudja, hogy leléptem a rejtekhelyről, mikor világosan megmondta, hogy még nem gyógyultam meg - legalábbis szerinte -, hallgathatom a kioktatását, ahogy az anyámét is.

Kezd az agyamra menni Evelyn jelenléte. Nem is értem mit keres még itt. Tudtommal Johanna csak addig engedélyezte, hogy a városban maradjon, amíg jobban nem leszek. És határozottan jobban vagyok, de még sincs szándékában távozni. Aminek lehet örülnöm kéne, hiszen mégis az anyám, és örülnék neki, ha rendbe tehetnénk a dolgainkat, ahogy azt anno elképzeltük. Csak olyan rossz érzésem van vele kapcsolatban. Mintha igyekezne gátolni benne, hogy Tris nyomára bukkanjak.

Szórakozottan kihúzom az éjjeliszekrények fiókjait, amikor a pillantásom megakad valamin a ruhák takarásában. Valami szokatlanon, legalábbis az Önfeláldozók életvitele szerint. Ahogy kiveszem a fiókból, és jobban megnézem, tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie.


****


Megtorpanok, mikor visszaérek a menedékbe. Az ebédlőben ugyanis nagy a fejetlenség. Emberek rohangálnak és kiabálnak, de a nagy hangzavarban nem értem mit.

A felfordulásban észreveszem Christinát, aki egy csomag kötszerrel a terem túlsó végébe siet. A sarkában loholok a kíváncsiságtól fűtve, a szívem mégis a torkomban dobog. Aztán megdermed minden izmommal együtt.

Halk zokogások, könnyek és vér. Vékony ujjak rezdülnek össze a fájdalomtól, nekem pedig a földbe gyökerezik a lábam, ahogy a sebesült, karcolásokkal borított gyerekekre pillantok. Ők azok, akiket a Kormány emberei elhurcoltak a Bátraktól. Most mindannyian sápadtak és meggyötörtek. Látom a félelmet a szemükben.

Hirtelen fellángol bennem a remény, és gyorsan körbehordozom a tekintetemet, hátha megpillantom valahol a keskeny arcot és a szőke hajat. Semmi, de nem adom fel, újra és újra végignézek az embereken.

- Négyes - ragadja meg Christina a karomat, mikor észreveszi, hogy mellette állok. Gondolom az is feltűnt neki, hogy úgy forgolódom, mint akinek elment az esze. Amiben lehet van valami... - Nincs itt - mondja ki a lesújtó igazságot, amit a szemeim is igazolnak. Tris nincs a tömegben.

Viszont mást sem látok, akinek itt kéne lennie.

- És... Hector?

- Ő Edith-tel van az irodájában...

Meg sem várom, hogy befejezze, már rohanok is a megadott irányba, félrelökve az utamba kerülő, gyanútlan embereket, hogy aztán szabályosan úgy rontsak be Edith-hez.

Felkapják a fejüket, mikor belépek. Edith Hectorral szemben ül, a kezét a fiú térdén nyugtatja. A gyerek épp olyan sápadt és rémült, mint a társai odakint, és az arca épp olyan beesett, és karcolásokkal borított. Nedvesség csillog a szeme alatt. A teste emellett úgy reszket, mint a nyárfalevél.

- Négyes... - mondja halkan, a szemében fájdalmat vélek felfedezni.

Leveszem a kabátomat, és a vállára terítem, hátha így kevésbé rázza a hideg, majd melléjük húzok egy széket.

- Mi történt? - kérdezem egyszerűen.

- Nem ez a legmegfelelőbb időpont, hogy kivallasd a gyereket, Négyes... - szól rám finoman Edith. Tudja, mi jár a fejemben.

- Hát mikor máskor? Mi másért lenne akkor az irodádban? Túl sok időnk ment el azzal, hogy ölbe tett kézzel hagytuk, hogy ezek a rohadékok kedvükre szórakozzanak velünk! - csattanok fel elveszítve a türelmemet.

- Tudom jól, hogy mit érzel, és válaszokat akarsz, de...

- Nincs semmi de, Edith. A válaszokra most van szükségünk...

- Elég!

Mindketten elnémulunk, és csodálkozva nézünk Hector felé, aki felpattant a vitánk közben. Még a szék is eldőlt, amin eddig ücsörgött.

- Nem kell a vita, elmondok mindent, úgysincs időnk...

Visszaülünk a helyeinkre, és türelmetlenül várom, hogy belekezdjen a mesébe. Elmondja, hogy mit csináltak velük a Kormány emberei: vért vettek tőlük, a félelemutazásaikon kellett végig menniük, és egy-két szérumból kaptak. Viszont az egyik lányt megölték. Valamelyik szérum végzett vele, de Hector nem tudja megmondani, mi lehetett. Nem avatták bele őket a kísérleteik mikéntjében.

- Négyes... - néz rám egy percnyi hallgatás után, mikor látszólag a mondanivalója végére ér. - Tris is ott van.

A szemem sarkából látom, ahogy kikerekednek Edith szemei. Pont, mint az enyémek. Érzem, ahogy a pánik szép lassan bénítja meg a tagjaimat. Megkönnyebbülnöm kéne, fellélegeznem most, hogy már tudom, hol keressem a lányt, aki mindennél fontosabb a számomra. Ám amit Hector elmondott erről a helyről, érzem, hogy ettől borzalmasabb helyen talán nem is lehetne.

Eszembe jut a Műveltek fehér folyosói, a raboskodásunk minden pillanata. Mikor olyan gyenge volt, hogy járni alig bírt. A szürke félelemszérum. A sikolyai. A tenyere az üveg túlsó oldalán. A súlyos percek, mikor azt hittem, végleg elveszítettem.

Ez a hely talán még pokolibb lehet a leírtak alapján. És most nem vagyok ott vele.

- Ő segített kijutnunk - folytatja Hector, miután nem válaszoltam. Nem tudom, jelenleg mit mondhatnék. Még mindig zakatolnak a gondolataim, és a félelem gúzsban tart. - Feltartotta az őröket, amíg elmenekültünk.

Egy pillanatra elhatalmasodik rajtam a harag a szavai hallatán.

- Hogy hagyhattátok ott...? - szűröm a fogaim között. Olyan erősen szorítom az állkapcsom, hogy szabályosan fáj.

- Négyes! - korhol Edith. Igaza van, nem hibáztathatok egy csapat rémült kölyköt. De mégis... Nehéz elfogadnom, hogy ők megszöktek, míg Tris még mindig ott van. Immár teljesen egyedül az ellenség barlangjában.

- Én... én mondtam neki, hogy nem fogom otthagyni, de... de... - Látszik szegény kölykön, hogy menten sírva fakad. Edith megnyugtatóan simogatja a térdét. - Úgy tűnt, mintha nem is akarna eljönni onnan...

- Ezt meg hogy érted...?

Csak úgy zakatolnak a gondolataim, mégsem értem, miért ne akarna Tris kijutni a Kormány bunkeréből. Az a Tris, akit én ismerek, foggal-körömmel küzdene a szabadságáért.

- Úgy nézett ki, mint aki... feladta - mondja végül Hector, aztán a szemembe néz, és látom rajta, ahogy ismét reszketni kezd. - Nem tudom, pontosan mit tettek vele, de biztos valami szörnyűségest. Minden nap hallottuk a kiáltásait. Nagyon... - Nyel egyet. - Nagyon rossz bőrben volt.

Most Edith-en van a sor, hogy felpattanjon a helyéről. Látom, ahogy az ujjai kétségbeesetten markolják a nadrágja anyagát, miközben fel-alá járkál a helyiségben.

Én magam úgy érzem, mintha egy szörnyen nehéz követ ejtettek volna a gyomromba. A pánik pedig végre teljes erővel csap le rám, az ujjaimat már nem is érzem.

Szörnyű képek játszódnak le a fejemben arról, mit is tettek vele. Megverték? Kísérleteztek rajta? Megtörték őt? Édes Istenem! Tudom, hogy Tris erős lány, mindnyájunknál erősebb, de amennyi megpróbáltatás érte, elképzelhető, hogy ezt már nem képes feldolgozni. És a leginkább az rémít meg, hogy ha valóban így van, és rátalálok, nem tudom mihez is kezdhetnék.

Tovább figyelem Edith-et, miközben igyekszem kordában tartani a gondolataimat és gyomorforgató pánikot. Minden bizonnyal a könnyeivel küszködik, azért igyekszik elrejteni előlünk az arcát., ahogy a karjait ölelve az ajtó felé fordul. Átérzem, mennyire nehéz neki. Számára már csak Tris maradt. Ahogy nekem is.

- Ki kell hoznunk onnan - mondom ki azt, ami minden valószínűség szerint mindhármunk fejében jár. Látom, hogy Edith bólint, majd lassan visszafordul felénk. Halvány remény tükröződik az arcán. Talán még nincs minden veszve, még megmenthetjük...

- Hector... - nézek rá fiúra. - El tudod mondani pontosan hol van ez a rejtekhely?

Látom, hogy elgondolkodik, a homlokát összeráncolja, ahogy maga elé mered. Majd megrázza a fejét, én meg úgy érzem, hogy a bizakodásom lassan hullik darabjaira.

- Nem tudom teljes pontossággal megmondani - feleli végül -, mivel elég sötét volt, de a környéket be tudtam lőni, azt megmutathatom.

- Kezdetnek talán az is megteszi - fűzi hozzá Edith, miközben mellém lép, és megszorítja a vállamat. Apró mosoly játszik a szája szélén. - Minél hamarabb cselekednünk kell.

Bólintok, és az ajtó felé indulok. Én is tudom jól, hogy nincs vesztegetni való időnk. Talán még időben odaérünk.

- Összeszedem az embereket.

- Tobias... - szól még utánam, mikor már kilépnék a folyosóra. - Siess.


****


A régi csoportnélküli terület még mindig tele van törmelékkel és szeméttel. Az alkonyi félhomály csak még ocsmányabbá teszi az egész helyet. Egy lélek sem jár erre rajtunk kívül. Mióta felszámoltuk a csoportrendszert, akik korábban a társadalom peremén éltek, ismét beolvadtak közénk. Ezek az utcák így szabályosan elhagyatottak lettek.

Két részre oszlunk. A támadók csapatát erősítem, de nem vagyunk valami sokan. Nem is akartam túlzottan sok embert bevonni a küldetésbe. Hector elmondásai szerint a létesítmény nem túl nagy, a folyosó is meglehetősen keskeny, így csak maximum húsz őrrel kell számolnunk. Minden bizonnyal nem itt állomásozik a haderejük.

Ha sikerül a meglepetés erejét kihasználni, és a tér szűkösségét az előnyünkre fordítani, akkor könnyű dolgunk lesz. Nem is feltétlenül a fegyverek lesznek a legfőbb szövetségesünk, hanem a nyers erő. Az ökleim pedig már izzanak, hogy beverjenek pár orrot.

Csendesen pásztázzuk át a területet, amit Hector megjelölt. Mi megyünk elől: Christina, Uriah, Amar, George, Bud, Harrison meg jómagam. A másik irányban a többiek néznek körül, őket Gus irányítja, aki a vezérlőteremben volt a főnököm. Amint megtaláltuk az ellenséget, az ő feladatuk lesz, hogy szükség esetén jelentést tegyenek, és hogy készen álljanak a kocsik a mielőbbi távozásra.

A legnehezebb az egészben, hogy fogalmam sincs, mit keressünk, mi alapján tudjuk megtalálni a rejtekhelyüket. Hector azt mondta, hogy amint kijutottak, velük pont szemben látta a Központ tornyának piros fényét. Így olyan épület alagsorába kell lejutnunk, ami a város legmagasabb épületére néz, és csak néhány méterrel beljebb van az egyik kereszteződéstől, ha lehet hinni a gyereknek.

Már a negyedik utcát fésüljük át, én pedig kezdek egyre inkább aggódni, hogy nem fogjuk megtalálni, és Tris továbbra is a fogjuk lesz, mikor Christina megragadja a karomat.

- Mi az? - nézek rá értetlenül, mikor nem szólal meg még egy jó pár másodperc elteltével sem. Nekem pedig jelenleg nem túl nagy intervallumban mozog a türelmem. - Christina...!

- Nem tudom, hogy lehetséges-e vagy van-e köze az egészhez... - kezd bele, láthatóan nem találva a szavakat. - Vagy hogy egyáltalán el kéne-e neked mondanom...

- Christina, most nem érünk rá a mellébeszélésre - rivallok rá. - Vagy kinyögöd végre mit akarsz, vagy folytasd a kutatást.

- Hát épp ez az, Négyes! - emeli fel ő is a hangját. - Lehet, hogy a válasz itt van az orrom előtt, csak nem akarom elhinni.

- Mégis micsodát?

Bizonytalannak tűnik, de azért lassan megszólal.

- Jó néhány napja erre járőröztem, mikor a gyereket kerestük, és én... én láttam...

- Christina, az Isten szerelmére... - Tényleg kezdem elveszíteni a türelmemet.

. Evelynt láttam bemenni abba az épületbe - mutat az egyik háromemeletes, kopott épületre, aminek ablakkereteiből már minden bizonnyal évek óta hiányzik az üveg.

- Az anyámat? - hüledezek. Mit keresne épp itt az anyám?

- Nem, egy másik Evelynt, akit még ismerünk... Hát persze, hogy az anyádat! - kapja fel a vizet, láthatólag ő sincs türelmes kedvében. - Először nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, hiszen csoportnélküli volt, biztos valami ismerőse még itt van, vagy valami... De... egyre inkább kételkedem benne.

Ismét az épületre nézek. Megfelelne annak a képnek, amit Hector festett le róla. Ha előtte áll az ember, épp rálátni a Központra. De az képtelenség, hogy az anyámnak ehhez köze legyen. Csak azért jött a városba, mert megsérültem. Viszont Christina itt látta, és ő nem hazudna ilyesmiről. Mégiscsak Őszinte volt. De akkor mégis mit keresett Evelyn itt? Meg kell tudnom.

Intek a többieknek, hogy kövessenek, és elindulok az épület felé. Arra számítok, hogy az ajtó ugyanúgy zárva lesz, mint a legtöbb épületé a város ezen részén, de mégis könnyedén be tudom lökni a vállammal, semmi ellenállást nem tanúsít.

Lassú léptekkel haladok befelé a sötétbe burkolózó, poros épületbe. Uriah és Christina közvetlen mögöttem haladnak, zseblámpájuk fénye bevilágítja előttem a padlót, ami furcsán tisztának tűnik. Nem áll rajta a por, ahogy azt elvárná itt az ember. Mintha mostanság rendszeresen járnának ide.

A megérzésem azt súgja, hogy jó helyen járunk. Viszont ha így van, az azt jelenti... Nem, abba nem akarok most belegondolni.

A lépcsőházban megtaláljuk az alagsorba vezető ajtót, azonban Amar majd Bud is hiába feszegetik, nem nyílik. Bizonyára bezárták. Aminek nem sok értelme van, hiszen ha a főbejárat tárva-nyitva, akkor mi értelme van zárva tartani az alagsort? Hacsak nem akarják, hogy valaki csakúgy egyszerűen betegye ide lábát. Vagy kijusson innen.

- Nincs más lehetőség, szét kell lőnünk a zárat - ismeri el Harrison megmarkolva a fegyverét, miután ő is sikertelenül próbálkozik.

- Készüljetek - adom parancsba.

Minden tagom elevenen szikrázik, ahogy az adrenalin elkezdi kifejteni hatását. Készen kell állnom minden eshetőségre. Meg kell mentenem Trist.

A lövések fülsértőek, ahogy az ajtóba fúródnak, de egy rúgással a zár enged, így szabaddá válik az út előttünk.

Odalentről világosságot látok, ami fénnyel vonja be a lefelé vezető lépcsőt. Épp olyan, mint amilyennek Hector leírta. Most már kétségtelen, hogy ez az a hely.

Leözönlünk a mélybe, mikor lábdobogást hallok, és nem sokra rá szürke-sárga ruhás katonák jelennek meg. Aztán kitör a káosz.

Elsül egy fegyver, de tudom, hogy itt botorság lenne tűzharcba keveredni. Ezért is inkább ököllel esek neki az egyik fickónak, akinek ijedtében még a pisztoly is kiesik a kezéből.

Hamarosan a fegyvereken taposunk, ahogy mindenki inkább közelharcba bonyolódik az ellenfelével, ami kevesebb fegyverropogással, ám több kiabálással jár.

Ezek szerint jó oktatónak bizonyultam, mert Christina már a második fickót üti ki, ami jóleső büszkeséggel tölt el. A többiek is jól állnak a párviadalokkal, mikor váratlan dolog történik.

Egy kicsi, mégis kemény test csapódik nekem, majd azt veszem észre, hogy az illető fellök, aztán egy késsel válogatás nélkül rátámad a többiekre, nem nézve, hogy az illető barát vagy ellenség.

Fehér ruhája koszos és véres, szőke haja rakoncátlanul áll. Szürkéskék szeme meggyötörten, fókuszálatlanul méri fel a környezetét. Ijesztő a pillantása: mint egy csapdába esett állaté, aki alig áll a lábán, mégis tombol benne a harag. A megtörtség messziről süt róla.

Mintha nem is Trist látnám.


Szerző megjegyzése:
A fejezet eleje elég rejtélyes volt, igaz? Majd kiderül róla több is, addig csak gondolkodjatok *gonosz vigyor*. Remélem elég jóra sikerült a támadás, az akciójelenetekben mindig bizonytalan vagyok.
Viszont végre összefutott a két főszereplőnk szála, ahogy azt az előző fejezet végén sejthettétek is (mekkora lett volna, ha nem így történik...), és most már minden rózsaszín cukormázas lesz. Vagy nem... Majd meglátjátok.
Igyekszem a vizsgák mellett írni, ezért nem is ígérek semmit mikor jön a következő. Amint kész lesz, úgyis felteszem.
Szokás szerint várom mindenkitől a véleményeket, olyan jó olvasni őket.

28 megjegyzés:

  1. Uuhhhh.... Nem találok szavakat! Eszméletlen jó lett ez a fejezet. Kiváncsi leszek, mit talált Tobias a fiókban. A vége pedig... végre megtalálta Trist!!! El sem hiszem. :)
    Az akciójelenetek miatt ne aggódj, nagyon jól sikerült, mint mindig.
    Nagyon várom a folytatást!!!! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igazán örülök, hogy tetszett. (Tudod, hogy nekem kevésbé.) Igyekszem majd a folytatással. Puszi ^^

      Törlés
  2. Van egy tippem, hogy mit talált Tobias a fiókban :P (de az túl rózsaszín...) Utálok kutakodni mások cuccaiban, így az olyan részeket is utálom, amikor X személy Y cuccában kutakodik, de az eleje mégis nagyon tetszett. Az egész nagyon tetszett!! :3 Valahogy éreztem, hogy Tobias az, akinek nekiütközik Tris.
    A függővégeket is utálom xD De csak olvasni, használni egy igazi élvezez :D
    Imádtam ezt a fejezetet is! Köszi, Bia, és sok sikert a vizsgákhoz! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi lennék a tippedre, majd kiderül, mennyire sikerült kitalálnod, bár még nem most fog kiderülni.
      Ugye? Én sem szeretem a függővégeket, csak írni.
      Szuper, hogy tetszett ez is, és köszi, hogy írtál.

      Törlés
  3. Mire gondoltál Viki ? Mert én kicsit túl huncutan gondolkozok XD ( Valami olyan dolog aminek nem kéne ott lennie ... hmmm )
    Ami a sztorit illeti,nagyon klafa lett legalábbis már hiányoltam Tobiast mivel ő reménnyel tölt el míg Tris elszomorít és depissé tesz :'D ( Na ez nem azt jelenti,hogy nem bírom azokat a részeket amiket Tris szemszögéből láttunk de nekem néha túl sötét és gonosz )
    És ami Evelynt illeti,kezdek nagyon mérges lenni rá...Remélem amint kiderül,hogy Tris miatta van ott,Tobias páros lábbal fogja kirúgni.
    Edith nagyon szimpi pedig nem szerepel sokat.Olyan tipikus nagyszülős :D Kedves,szeretni való és ha kell ránéz Tobias körmére ( Még nem akarok unokákat,Tobias XD )
    Hát mit mondjak Bia...tökéletes lett pont mint a többi és végre van remény ! Alig várom már a Fourtris fejezeteket :3
    Mert ugye fogunk kapni ?! Ugye ?! ( Még ha nem is lesz utána az összes rész vattacukros,de legalább egy két rész legyen amin lehet csorgatni a nyálunkat ^^ )
    Sok szerencsét a vizsgáidhoz és ezer köszönet,hogy mellette még szánsz ránk időt :)
    Puszi <44

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivételesen nem gondoltam (annyira) pervezre. (Nem, nem óvszerre gondoltam :D

      Törlés
    2. Én egy cuki rózsaszín,szőrös bilincsre XD
      De,hogy miért azt nem vágom...

      Törlés
    3. De perverzek vagytok, csajok :D Én egy egyszarvúra gondoltam, erre ti...
      Amúgy ez vicces, csak miután olvastam a véleményeket jöttem rá, hogy valóban milyen perverzül hangzott ez a rész. De milyen jó kis sztorit lehetne kikerekíteni belőle, A Prior-család sötét titkai címmel.
      Hmm, szóval a Tris szemszöges fejezetek túl sötétek és gonoszak... Hát mivel én írtam őket, az sok mindent megmagyaráz.
      Lesz még FourTris pillanat, bár nagyon forró hangulatra már ne számítsatok, az olyan jelenetekből eleget írtam ebbe a sztoriba. Megpróbálok Edith-nek is adni még szerepet, én is kedvelem a karakterét, még ha saját alkotás is.
      Köszi, ha nem írnék suli mellett, szerintem becsavarodnék. Már így is túl sok minden van a fejemben.
      Köszi még egyszer, hogy írtál. Puszi! :)

      Törlés
    4. Neeem, én tényleg jóra gondoltam! :D Cuki, mézes, nyálas, rózsaszín vattacukros dologra. Meg egy terhességi tesztre... O.o

      Törlés
    5. OMG... asztalt fejeltem xDD
      Hmm talán cuki rózsaszín dolog lesz (és nem szőrös), talán nem... ;)

      Törlés
  4. Rejtélyes rész volt. Szerintem ez a legmegfelelőbb szó erre a résznek.
    Jól indult,hogy Tobias jól van,sétálgat és gondolkozik. Majd jött a rossz hír,annál jó volt olvasni Négyes reakcióját.
    Majd jött a Szőke Amazon!( akit én most Pikachunak nevezek XD Nem tudom,hogy jutott eszembe,de ma nagyon fogyi ötleteim voltak.:D)
    És mint szokás szerint a férfi bámulja a nőt,csak most azért,mert nem ismert Trisre. Ez nagyon jól kidolgozott volt,nagy Gratula!!
    Nagyon kivi vagyok,hogy Pikachu mennyire veszti el ezt az eneriabomba stílust,és Négyes mennyire boldog lesz,amikor megcsokólhassa Trist (mert a remény hal meg utoljára XD)
    Köszi Bia! Ismét megérte a várakozást! Pusszancs! <44

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig azt hittem,hogy én voltam kész máma teljesen de úgy látszik te nyertél xd ( Ma földrajz dolgozatnál rossz oldalon kezdtem el írni és már kb a felével kész voltam mikor szólt a tanár,hogy rosszat csinálok... xd )
      Pikachu ?...Hmm nem is rossz ötlet :'D Elvégre mind a ketten " energiabombák "
      De azért azt nem bánnám ha Evelynbe csapna egy villám...Khmm semmi :DD

      Törlés
    2. A végén majd mondhatja Tobias: Pikachu, téged választalak! Vagy pedig: Ménkűpocok, uccu neki! xD

      Törlés
    3. ménkűpocok XD neheheh És most képzeljük el ahogy Tris cuki Pikachu ruhába nekiugrik Evelynnek ...

      Törlés
    4. Nem gondoltam volna,hogy az én fogyi ötleteim ekkora port fogna csapni,de Aww..."Pikachu,téged választalak!"
      Kész vagyok! Végem!! XD
      Evelyn egy sárga energiabombával kell verekednie,tetszik az ötlet,csak tegyük Evelyn mellé Marcust is,mert nagyon fel vagyok veszve rá! XD
      Uccu neki! XDD

      Törlés
    5. Oké, ti nagyon készek vagytok? Sok kenyeret ettetek vagy mi? Szakadtam a röhögéstől, majdnem lefordultam a székről, és persze elképzeltem az egészet xD

      Na majd a következőben kiderülnek dolgok, aztán meglátjuk, hogy alakulnak az események. Örülök, hogy tetszett ez is, uccu neki, igyekszem a folytatással. Puszii ^^

      Törlés
  5. Hát ez borzalmas volt! Nekem ez a rész most egyáltalán nem tetszett! :(



    Haha elhitted!!(remélem :P)
    Nyugi, csak vickeltem, mint mindig, most is pörfekt volt. Csak tudod, most tréfa répát reggeliztem úgyhogy ma mindenből poént csinálok.
    No de visszatérve a fejezethez, nagyon szupi volt, igazság szerint ha jól emlékszem talán pont eddig sikerült "kitalálnom" a történetet. Egyébként nagyon vártam már ezt a részt, és nagyon tetszett Tobias reakciója, ahogyan Trist keresi, majd Christina elmondja neki, hogy nincs itt, utána pedig Hector meséli el, hogy megmentette őket.
    Most per pillanat fogggalmam sincs, hogy mi lehetett a szekrényben(de hátha sikerült majd kitalálnom;) )
    Nem tudom miért de ha most állandóan az ugrik be, hogy a folytatásban az lesz, hogy kiderül, hogy Trist eltérítették(kicsit sem THGs, áá hól)
    De nyugi egy "normális" elképzelésem is van a folytatással kapcsolatban, szóval nem hagylak cserben :D
    Köszi a rengeteg munkát, amiért elkészíted nekünk ezt a számomra "könnyítő" befejezést.(ugyanis amikor a trilógia végéhez értem akkor majd belepusztultam abba, hogy Tris meghalt, és te segítettél nekem, hogy ne őrüljek bele) Az már más kérdés, hogy azóta én a Jövő kezdetét tekintem a trilógia befejezésének, nem pedig Tris halálát. Igaz még fogalmam sincs, hogy mi lesz a vége(na jó talán egy picike elképzelés akad a buksimban) de én már akkor is nyertesnek tekintem. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát lehet elhiszem, ha nem hagysz ki helyet, és így az első sort először nem is láttam, úgyhogy ez most nem jött össze ;)
      Az biztos, hogy jól beletrafáltál a történések megjövendölésébe. Vagy jóslástanra jársz, vagy gondolatolvasó vagy, mindkét lehetőség elég félelmetes.
      Meg kellett kérdeznem, mi az az eltérítés xD Most már tudom, és nem épp azt tervezem. Szóval ha valami köze van a sztorinak a THGhez, az tényleg csak a véletlen műve.
      Hmmm megint milyen elképzelésed van?
      Már nekem is amolyan 4. könyvként funkcionál a sztori, vagy 4. 5. ha azt néztem, hogy eddig 92 ezer szó... Örülök neki, hogy ez egy barátibb befejezés lesz a számodra. Aztán a legvégét még meglátjuk ;)
      Köszi megint hogy írtál! ^^

      Törlés
    2. Egy percig sem gondoltam volna, hogy bármi THGs dolgot beleraksz. Ezt inkább az én gondolatomra írtam, hogy picit sem olyan, mintha onnan vettem volna az ötletet.
      Érdekes, mert eddig legalább két napon keresztül csak a folytatáson járt az agyam, de most alig jut eszembe,(lehet a félévi vizsgák miatt) ezért most olyan pontosan mint a múltkori "jóslásom" most nem tudnám megállapítani de gondolom, sejtem, hogy mi lesz.

      Törlés
    3. Örülök, hogy nem csak az én agyam jár rajta. Csak a sorrenddel mindig gondom van, mi után mi jöjjön.

      Törlés
  6. Bia ez szuper volt! Remélem a végében sem fogok csalódni! Köszönöm, hogy a vizsgáid mellett (amihez drukkolok) még szakítasz erre is idöt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szerintem a vége sem lesz csalódás, igyekszem a lehető legjobban lezárni a sztorit. Köszi, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy gyarapodjon a történet.
      Köszi, hogy írtál :)

      Törlés
  7. Végre! Végre! Végre!
    A várva várt nagy találkozás. Nem éppen romantikus, de több mint a semmi. Szegény Trist már teljesen szétszedted, de remélem Tobiasnak sikerül majd összeraknia.
    A fejezet szuper volt, mint mindig. És persze megint hagytál nekünk gondolkodni valót. :)
    Köszönöm! Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, hogy nem vagyok az a romantikus típus, de talán majd lesz az is. Trist nem lesz egyszerű újra összerakni, de Tobias nem riad vissza a kihívástól.
      Gondolkodni mindig kell valamin... ;)
      Én köszi, hogy ismét hagytál véleményt. Puszi! :)

      Törlés
  8. Úristen!! Nagyon nagyon jó������ mikor jön a kövi rész???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem kaptam mailt róla hogy írtál. Következő rész hamarosan, napokon belül. És örülök hogy tetszett, remélem a következő is fog.

      Törlés
  9. Nem lesz következő rész??:ooo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! De, már nagyban készül. Napokon belül olvashatjátok :)

      Törlés