Hírek A lázadó forgatásáról

Még csak néhány napja játsszák a mozik A beavatott filmet, de máris jönnek a hírek a folytatásról. Bár egyenlőre nem tudom, hogy ennek a hírnek most örüljünk-e vagy sem.



Ugyanis A lázadó forgatása leginkább Atlantában fog zajlani és nem Chicagóban, az adókedvezmények miatt. Erről részletesen már Borka írt, amit ITT megtaláltok, én nem ismételném, amit már ő közölt.

Egyébként szerintem ez nekünk nem akkora csapás, hiszen mi nem is tudjuk, hogy néz ki Chicagó, így aztán nem is tudjuk mihez mérni, mint az amerikai rajongók. A belső színhelyeken felvett jelenetek meg aztán mindegy hol készülnek. Csak nagyon remélem, hogy azért az Őszinték központja megmarad annak, ami a könyvben, vagyis a Merchandise Martot fogjuk látni a vásznon is:



Emellett a szereposztásról is vannak "hírek", bár ezek közel sem hivatalosak, viszont a készülő film IMDB oldalára már felkerült pár szereplő:
- Ben Lamb mint Edward visszatér, és remélhetőleg több szerepe lesz, mint az első filmben volt.
- Ha minden igaz Susan Black is fel fog tűnni a színen, akit a filmes adatbázis szerint Meaghan Martin fog alakítani. Mondjuk nem tudom, mit kezdenének Susannel, mert igazán neki nincs is nagy szerepe. Majd meglátjuk.
- Valamint a stáblistán szerepel Lindsey Elizabeth neve is, aki a hírek szerint a fiatal Natalie Prior lesz. Erre kíváncsi leszek.
Még egyszer mondom, hogy ezek nem hivatalos hírek!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése