Theo amerikainak tetteti magát, ha kocsmákban jár

Ez egy érdekes cikk lesz!



Az angol származású színész, Theo James előveszi az amerikai akcentusát, ha bemegy egy bárba, mert szerinte így könnyebben kiszolgálják.
A beavatott sztárja nem használja az angol stílusát, hogy elbűvölje az embereket, ha az Államokban van, és néha még az amerikaiak beszédstílusát is utánozta, hogy megkapja az italát.

A People magazinnak így nyilatkozott: "Ha egy new yorki bárban vagyok, előfordul, hogy előhozakodok egyfajta amerikai akcentussal, mert így könnyebb szerezni egy italt. Néhány britnek valószínűleg könnyebben megy a saját kiejtésükkel is, de számomra ez nem működött."

Theo azt is elmondta, hogy óvatosnak kell lennie a a filmipar "őrültjeivel". Hozzátette: "Ebben az iparban rengeteg az őrült. Én a földhöz ragadt, normális lányokat kedvelem, akiknek erős az önérzetük."

A 29 éves srác fél a tengerektől, és van egy irracionális félelme, miszerint felfalja egy cápa. Ezt így magyarázta: "Mindig is féltem a mély, nyílt víztől. Ez egy nagy lehetőség a cápáknak, hogy rád támadjanak, és valami oknál fogva az egyik legnagyobb félelmem, hogy felfal egy nagy fehér cápa. Már rá gondolni is rémisztő."


Forrás: contactmusic.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése