Az utóbbi nap hírei

Sorry a kihagyásért, elég sok dolgom volt mostanában, pluszba rákattantam egy sorozatra. De ma bepótolom a kihagyást.

Az utóbbi pár napban kaptunk néhány érdekességet, amit szépen ebben a posztban összegyűjtök.

- Miles Teller, mint Mr. Fantastic:
Lehet, ezt már hallottátok, nekem viszont újdonság volt, hogy a Petert alakító színész lesz a főszereplője a Fantasztikus Négyes újrafeldolgozásában, amiben a Reed Richards, azaz Mr. Fantastic karakterét fogja megjeleníteni a vásznon. A film egyébként 2015. június 19-én fog a mozikba kerülni, addig itt van két kép a forgatásról:


- A hűséges az év tinédzser könyve:
A Children’s Choice Book Awards-on a tinédzserek körében népszerű könyvek közül az olvasók választása alapján A hűséges lett az év könyve! Gratulálunk Veronicának!

- Shailene a Jimmy Kimmel Live-ban:
Shailene szerepelt egy újabb beszélgetős műsorban, méghozzá Jimmy Kimmellel beszélgetett, akivel A beavatott kapcsán is leült anno, azonban most a két hét múlva mozikba kerülő Csillagainkban a hiba volt a téma.



- Romeo Miller, mint Uriah?
Egyenlőre nem hivatalos az információ, azonban ez a kép tegnap került fel Romeo Miller instatgram oldalára, azzal a szöveggel, hogy "Lenyűgöző nap! Lenyűgöző meghallgatás! De miért érzem magam hirtelen ennyire bátornak?" Így nagyon valószínű, hogy ő kapja meg Uriah szerepét. Egyenlőre annyit mondok róla, hogy csak pár filmben szerepelt, egyébként rapper, vállalkozó, kosárlabda játékos és modell.





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése