MTV Interjú Zoe Kravitzel

Az MTV készített egy hosszabb interjút Zeoval, és sok minden elhangzott A lázadóval kapcsolatosan is. Pluszban a cikk végére betettem egy videót arról, mit is gondol Zoe Theo-ról.

Aki még nem olvasta a második kötetet, annak lehet benne spoiler, de nem vészes!



Zoe telefonon beszélt arról, hogy a második filmben Tris és Christina barátsága mennyire veszélybe kerül Christina fiúja, Will halála miatt, amit A beavatottban láthattunk.

"A nézők láthatták, mi történt Willel az első filmben, de Christina erről még nem tud" - magyarázza Zoe. "Nem tudja, hogy Trisnek köze van ahhoz, ami Willel történt. A film elején izgatott, amiért újra láthatja Trist, és reménykedik benne, hogy Will még mindig valahol odakint rejtőzködik. Mikor rájön, hogy Will halott, és Tris volt az, aki megölte, ez aztán éket ver közéjük, és kihat a barátságukra."





Látszólag a tény, hogy Willt a Műveltek széruma változtatta gyilkológéppé - ami nem sok választást hagyott Tris számára - nem érddekli Christinát. Nehéz lesz a közönségnek elveszíteni azt a könnyűszívű dinamizmust, ami megvolt a lányok között, és Kravitz szerint ez neki és Woodleynak is épp olyan nehéz volt, mivel nagyon közel kerültek egymáshoz A beavatott forgatása alatt.

"Még mindig a közepében vagyunk (a harc forgatásának) - épp most kezdtük azt a részt, mikor egymásnak esünk. Nehéz eljátszani, hogy dühös vagy valakire, akire igazából nem vagy, de azt gondolom,, hogy megértjük a barátságunk fontosságát, és mindketten elképzeljük azt, mi történne, ha nem lennénk többé barátok. Ez, azt hiszem, segített nekünk megérteni, mi is ez a szakad Tris és Christina között; ennek milyen súlya van."

Bármennyire is nagyszerű hírek ezek, Kravitz elmagyarázta, hogy A lázadó az elődjénél sokkal mélyebbre fog ásni, több idő jut majd a többi csoportra, mint a Barátságosak és az Őszinték, akik csak épp csak megjelentek az első filmben.

"Az első film mindig bemutatja a világot, a szituációt és a karaktereket. Sok magyarázatra van szükség, sok kifejtésre. A második filmben már ismered a karaktereket, ismered a világot, tudod, mi a helyzet, így jobban tudunk koncentrálni a kapcsolatokra és a kalandra, ahelyett, hogy a jelenetek elhelyezésére fókuszálnánk. Látod a karakterek rétegeit, a sztori rétegeit, ez így kissé érdekesebb."

Természetesen miután Zoe mostanra több hónapot töltött A beavatott univerzum disztópikus Chicagójának forgatásán, meg kellett kérdeznünk, hogy az öt csoport közül - Önfeláldozók, Barátságosak, Őszinték, Bátrak és Műveltek - melyiket választaná ő és a színésztársai most, hogy teljes mértékig ismerik azok kötöttségét.

"Shai és én biztosan Barátságosak lennénk. Mindenképpen ott lennék, mindenben a legjobb! Én igazán szeretem békességet, a szeretetet és a földművelést - az egész nagyszerűen fest. Theo... őt talán Őszinte lenne. Mindig kimondja azt, ami az eszébe jut."

Forrás: MTV



Ha már itt az interjúban szóba hozta Zoe Theo-t, akkor itt egy kis videó arról, mit is gondol róla Zoe:



Nagyjából ezt mondja el és jó lenne ha nem hadarna ennyire...
"Theo James játssza Négyest, és fantasztikus! Nagyon okos, pedig sokszor akik jól néznek ki, azok nem azok, de ő igen. Ráadásul nagyon tehetséges, ami őrület, mivel nagyon vicces és hülye egy srác, és mikor olvastuk a könyvet, hogy fogja ez a srác ezt eljátszani, tudod, hogy lesz komoly és szexi, és amikor elindult a kamera, olyan hirtelen lett egyszeriben szexi és komoly és titokzatos, ami lenyűgöző. Igen, ő egy lenyűgöző színész, igazi édes srác, nagyon vicces. Szuper vicces. És igen, nagyon nagyon nagyon nagyon jóképű."


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése