Theo a Femina Pasimustájában

Akik eddig is nézték Theo sorozatát, a Mintazsarut a Viasat3-on, és nem kapcsoltak át a reklámoknál, találkozhattak a Femina.hu Pasimustra kezdeményezésével, amelynek keretében négy héten keresztül lehetett szavazni és nyálat csorgatni a dögös pasikra. Természetesen a mi kedvenc Theonk is ezek között a srácok között volt.
És megszületett a végeredmény, íme:

1. helyezett - Theo James
4177 szavazattal


A magyar nők egyértelmű kedvence lett 4177 szavazattal Theo James, aki , Walter Clarkot játssza.




Theo James karrierje szédületes iramban szárnyal felfelé: a jelenleg 30 éves színész először négy évvel ezelőtt kapott egy kisebb epizódszerepet a Férfit látok álmaidban című romantikus filmben, majd felbukkant néhány sorozatban, míg végül 2013-ban a Mintazsaruban állandó főszerepet kapott.

Hogy alakítása meggyőzőre sikeredett, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra kapja a mozifilmes felkéréseket. A beavatott című sci-fi Négyesének szerepében március óta láthatja a magyar közönség a mozikban - és a folytatásokban is ezt a karaktert alakítja majd. Emellett a London Fields című thriller, melyben Johnny Depp oldalán játszik, már az utómunkálatoknál tart, csakúgy, mint a Franny - ebben Richard Gere és Dakota Fanning a partnerei.




Forrás: Femina.hu



1 megjegyzés:

  1. Na ezen nem lepődök meg. Theo-t elég nehéz lenne legyőzni. :D

    VálaszTörlés